Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Real Madrid a oficializat primul transfer din această iarnă! I-a dat "reject" lui Juventus şi a semnat până în 2025

VIDEO | Real Madrid a oficializat primul transfer din această iarnă! I-a dat "reject" lui Juventus şi a semnat până în 2025
Comentarii

Brahim Diaz este primul fotbalist ajuns în această perioadă de mercato la campioana Europei. Spaniolul de 19 ani a fost adus de la Manchester City.

UPDATE | Anunţul transferului atacantului a fost făcut în această seară pe siteul oficial al clubului madrilen


Potrivit Marca, prezentarea oficială a jucătorului în vârstă de 19 ani va avea loc luni sau marţi, după ce Diaz va efectua vizita medicală şi va semna contractul cu "Los Blancos".

Real Madrid va plăti 15 milioane de euro pentru fotbalistul spaniol cu origini marocane, iar suma finală de transfer ar putea ajunge până la 20 de milioane de euro, în funcţie de perfomanţele mijlocaşului.

Diaz va semna un contract valabil până la 30 iunie 2025 şi se va alătura imediat lotului "galacticilor" condus de argentinianul Santiago Solari, precizează sursa amintită.

Mijlocaşul ofensiv se va alege cu un salariu de trei milioane şi jumătate de euro pe sezon. Astfel, el îşi va îndeplini visul de a juca pentru Real Madrid, după ce în ultimele zile a refuzat mai multe oferte interesante, inclusiv de la Juventus Torino, mai scriu jurnaliştii spanioli.

Oficialii lui Manchester City ştiau încă din vară că Brahim Diaz nu are nicio intenţie de a-şi prelungi contractul, iar fotbalistul spaniol a fost folosit mai puţin decât în sezonul trecut. El a adunat doar patru prezenţe în acest sezon, trei dintre ele în Cupa Ligii Angliei, acolo unde a reuşit să înscrie de două ori, şi una în Supercupa Angliei.

Brahim Diaz va fi singurul transfer făcut de Real Madrid în această perioadă de mercato, după ce Exequiel Palacios, o altă "ţintă" a madrilenilor, a preferat să mai rămână încă şase luni la River Plate, în timp ce Rodrygo Goes, achiziţionat deja, va face pe pasul pe Santiago Bernabeu în vară.

5 milioane de euro este cota lui Brahim Diaz

15 meciuri a adunat, în total, Diaz pentru "Cetăţeni"

19 ani are fotbalistul transferat de Real Madrid

Afla mai multe despre: real madridbrahim diazjuventus 

viewscnt
Articole similare