Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid a transferat un DIAMANT! Spaniolii sunt în extaz: ”Un fotbalist cum rar vezi în zilele noastre!”

Real Madrid a transferat un DIAMANT! Spaniolii sunt în extaz: ”Un fotbalist cum rar vezi în zilele noastre!”

Real Madrid

Comentarii

Martin Odegaard, viitorul adversar al naţionalei României în preliminarii are parte de un start de sezon perfect în La Liga.

"E poate cel mai bun fotbalist al startului de sezon" anunţă MARCA, o concluzie la care s-au aliat şi "rivalii" de la AS: "Odegaard este un fotbalist cum vezi atât de rar în zilele noastre!" se arată într-un editorial al celebrului cotidian madrilen.

Două goluri şi două pase decisive în noul sezon. Dar ce pase!

Odegaard a fost achiziţionat de Real Madrid în 2017. Nu a impresionat imediat, ceea ce era cumva firesc.

Norvegianul curtat de mai toate cluburile mari ale Europei la acea vreme, a ales Real Madrid, club care i-a îndeplinit lui Martin şi familiei sale, toate dorinţele. Tatăl său a devenit angajat al clubului blanco, iar familia sa a primit o casă spectaculoasă într-o zonă rezidenţială.

Convinşi fiind de traictoria pe care o poate avea norvegianul în fotbal, madrilenii i-au pus pe masă un salariu de 2 milioane de euro, iar Florentino Perez l-a prezentat oficial în faţa fanilor, ca pe orice mare transfer al "galacticilor".

După un sezon la echipa secundă a clubului, Real a ales să-l împrumute pe Odegaard în Olanda. Puştiul nu s-a impus imediat nici aici, iar lumea fotbalului a considerat imediat că aventura lui la cel mai înalt nivel s-a terminat înainte de a începe.

Cel mai tânăr debutant din istoria fotbalului norvegian şi-a revenit treptat, treptat, odată ce s-a acomodat cu Olanda. În două sezoane petrecute la Vitesse şi Heerenveen, Martin Odegaard a marcat 13 goluri şi a reuşit 17 pase decisive. Ajax a pus imediat 25 de milioane de euro pe masa Realului pentru a-l cumpăra, dar Florentino Perez nici nu a vrut să audă.

L-a adus înapoi la echipă, pentru a-l împrumuta din nou, un sezon, de această dată în La Liga, la Real Sociedad. Iar Odegaard confirmă! Are două goluri şi două pase decisive în primele 630 de minute disputate pentru basci, iar cele două "assist-uri" sunt adevărate porţii de genialitate.

Câte un milion, pentru fiecare an de viaţă

Odegaard este cotat în prezent la 20 de milioane de euro. Are numai 20 de ani şi se anunţă marele pariu al Madridului pentru viitor, alături de fotbalişti ca Brahim Diaz, Vinicius, Rodrygo sau Luca Jovic.

Ibericii sunt siguri: "E un diamant! Este fotbalistul pentru care mergi la stadion. Este magicianul care te face să iubeşti acest sport!".

Veste proastă pentru "tricolori": Odegaard e în lotul Norvegiei pentru meciurile cu România şi Spania

Selecţionerul echipei naţionale a Norvegiei, Lars Lagerback, a anunţat lotul pentru meciurile cu Spania şi România, din preliminariile Campionatului European de fotbal din 2020. Firesc, starul care aparţine de Real Madrid face parte din lot, alături de jucători importanţi precum Joshua King sau Erling Braut Haaland.

Partida România-Norvegia din preliminariile Euro 2020 se va disputa fără spectatori, marţi, 15 octombrie, de la 21:45. Până atunci, însă, tricolorii vor înfrunta selecţionata din Insulele Feroe, pe 12 octombrie, de la 19:00, zi în care va avea loc şi partida dintre Norvegia şi Spania, de la 21:45.

Afla mai multe despre: real madridodegaard 

viewscnt
Articole similare