Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, acord pentru un atacant surpriză. Anunţul făcut în Spania în urmă cu câteva minute

Real Madrid, acord pentru un atacant surpriză. Anunţul făcut în Spania în urmă cu câteva minute

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a pierdut în această vară pe Cristiano Ronaldo, adică fotbalistul care asigura un minim de 45-50 de goluri pe sezon pentru gruparea blanco. Rămas acum doar cu Benzema şi Bale ca soluţii ofensive de calitate, clubul madrilen caută soluţii cu disperare. Varianta Rodrigo a ieşit din calcule, astfel că Madridul s-a reorientat rapid.

Jurnalistul La Sexta, Jose Alvarez Haya anunţă un acord la care Real Madrid a ajuns în ultimele zile cu un atacant surpriză. În cadrul emisiunii El Chiringuito, acesta a anunţat că vârful care va ajunge pe Santiago Bernabeu până la finalul perioadei de transferuri este spaniolul Iago Aspas.

”Anturajul fotbalistului îmi confirmă că acesta are un acord cu Real Madrid. Este alternativa pe care Florentino Perez o avea în cazul în care nu-l va putea aduce pe Rodrigo. Transfer care între timp a picat” a subliniat Jose Alvarez.

Iago Aspas este un jucător pe placul antrenorului Julen Lopetegui, iar transferul acestuia pe Santiago Bernabeu s-ar face la cererea expresă a fostului selecţioner. Aspas a fost în această vară la un pas de Atletico, dar a refuzat propunerea ”colchonerilor” în ultima clipă, obligându-l pe Simeone să se orienteze spre Kalinic.

Ajuns la 31 de ani, Iago Aspas Juncal a fost unul dintre protagoniştii sezonului trecut din La Liga. Atacantul a marcat 23 de goluri pentru Celta Vigo, fiind unul dintre cei mai buni marcatori ai campionatului.

De când a revenit în Galicia în 2015-2016, Iago a marcat 67 de goluri în trei sezoane. Aspas a devenit un obişnuit al echipei naţionale în perioada Julen Lopetegui

  • 25 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Iago Aspas
  • 1.76 cm înălţime are atacantul spaniol
  • 4 ani de contract mai are Iago cu Celta Vigo
  • 5 milioane de euro a plătit Celta pentru a-ş aduce înapoi pe Balaidos

Afla mai multe despre: real madridiago aspastransferuriatacant 

viewscnt
Articole similare