Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid aduce un GALACTIC în vară. ”Va face pregătirea sub comanda lui Zidane”. Spaniolii au aflat totul!

Real Madrid aduce un GALACTIC în vară. ”Va face pregătirea sub comanda lui Zidane”. Spaniolii au aflat totul!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid caută deja soluţii pentru sezonul viitor, la capătul unei stagiuni mai mult decât modeste. Zidane şi Florentino Perez caută să revitalizeze echipa.

Viitorul lui James Rodriguez părea să fie o loterie. Când columbianul s-a refăcut din punct de vedere fizic, tehnicianul lui Bayern Munchen, Niko Kovac a decis să-l lase tot mai des în afara primului 11. Şansele sale de a continua pe Allianz Arena sunt foarte mici, asta deşi bavarezii au prima opţiune în vară pentru 42 de milioane de euro.

Începând cu 1 iunie, James Rodriguez va reveni la Real Madrid. Gruparea blanco nu intenţionează să-l păstreze pe starul columbian din pricina relaţiei reci cu Zinedine Zidane. Cu toate acestea, fotbalistul pentru care madrilenii au plătit 75 de milioane de euro în 2014 se bucură de încrederea preşedintelui Florentino Perez, care îl consideră un fotbalist de lot bun pentru sezonul care urmează.

În acest moment, situaţia sa pare disperată. Perioada petrecută la Bayern Munchen pare mai degrabă de uitat, iar viitorul nu este tocmai unul sigur. Fără îndoială, James ar prefera să rămână la Real Madrid, dar faptul că ar putea fi şi aici expulzat pe banca de rezerve îl pune pe gânduri.

Diario Gol scrie totuşi că Rodriguez se poate baza în acest moment pe o singură certitudine. De la 1 iunie redevine jucătorul formaţiei Real Madrid şi va efectua pregătirea de vară sub comanda lui Zinedine Zidane. De atitudinea sa şi de felul în care se va pregăti şi îl va impresiona pe Zizou poate depinde şi viitorul său pe Estadio Santiago Bernabeu.

 

  • 27 de meciuri şi 7 goluri are James Rodriguez în acest seozn la Bayern Munchen
  • 36 de goluri şi 40 de pase decisive adună columbianul la Real Madrid
  • 20 de pase de gol a bifat în două sezoane la Bayern Munchen
  • 65 de milioane de euro este cota sa de piaţă în acest moment
  • Arsenal, Manchester United, Inter Milano şi Juventus sunt interesat de el

Afla mai multe despre: james rodriguezreal madrid 

viewscnt
Articole similare