Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid apărată de un rival tradiţional: ”VAR? Toţi am fost avantajaţi şi toţi prejudiciaţi. Real primeşte penalty-uri pentru că atacă des”

Real Madrid apărată de un rival tradiţional: ”VAR? Toţi am fost avantajaţi şi toţi prejudiciaţi. Real primeşte penalty-uri pentru că atacă des”

Real Madrid

Comentarii

Diego Pablo Simeone, antrenorul formaţiei Atletico Madrid, a sărit în apărarea rivalilor locali de la Real.

Cunoscut drept un critic al ”albilor” de-a lungul timpului, Simeone a comentat situaţia din ultima vreme din La Liga. Acuzată că a fost sprijinită de VAR în campionat, Real madrid şi-a găsit în Simeone un apărător neaşteptat:

”VAR este corect cu toţi. Dacă Real Madrid primeşte penalty-uri, primeşte pentru că este echipa din La Liga care atacă cel mai mult, e cel mai des prezentă în careul advers” a mărturisit Simeone.

Argentinianul a comentat şi maniera în care oficialii şi jucătorii Barcelonei au contestat arbitrajul în ultima verme: ”Eu cred că toţi am fost atât prejudiciaţi, cât şi ajutaţi de VAR. Fotbalul era greu de arbitrat înainte pentru că jucătorii se mişcă foarte rapid acum. Prin introducerea tehnologiei, avem acum un arbitru care studiază practic la TV ce se întâmplă. Apoi, un altul decide. Probabil că şi noi am fost avantajaţi, dar şi prejudiciaţi. Dar e mult mai clar acum când e offside şi când nu, sau dacă e penalty ori nu” a mai spus Simeone.

Afla mai multe despre: diego simeonereal madrid 

viewscnt
Articole similare