Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid aproape de o mare lovitură! Campioana Europei transferă un fotbalist de la Manchester City: ”O pierdere uriaşă”

Real Madrid aproape de o mare lovitură! Campioana Europei transferă un fotbalist de la Manchester City: ”O pierdere uriaşă”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid poate da lovitura şi poate achiziţiona un jucător pe care Josep Guardiola l-a neglijat la Manchester City. ESPN anunţă interesul campioanei Europei pentru unul dintre fotbaliştii ”cetăţenilor”.

Gruparea blanco este interesată de serviciile unuia dintre cei mai promiţători fotbalişti spanioli ai momentului. Brahim Diaz (19 ani) este un tânăr fotbalist cumpărat de Manchester City în 2013 de la Malaga. Aproape 300 de mii de euro a plătit gruparea britanică pentru un puşti care la acea vreme avea doar 14 ani, dar era văzut drept o uriaşă speranţă a fotbalului spaniol.

Între timp, Diaz a devenit internaţional de tineret Under 19 şi Under 21 spaniol şi a debutat la prima echipă a lui City la vârsta de 17 ani. La International Champions Cup din 2017, Brahim Diaz a marcat pentru formaţia engleză chiar în poarta lui Real Madrid.

Comparat de englezi cu Lionel Messi, Brahim Diaz vrea să plece de la Manchester City, după ce în trei sezoane de când a făcut pasul la prima echipă a jucat doar 12 meciuri. Pe urmele sale se află cluburi mari din Europa, dar favorită pentru a-şi asigura serviciile lui a devenit Real Madrid.

Gruparea blanco poate profita de faptul că Brahim nu şi-a prelungit contractul cu City şi din iarnă poate discuta cu orice alt club interesat de el, întrucât intră în ultimele şase luni de contract.

Brahim Diaz poate evolua oriunde în ofensivă, dar are calităţi ce-l recomandă şi ca un veritabil conducător de joc. Ar fi a doua pierdere uriaşă a celor de la Manchester City din Academie, după Jadon Sancho, ajuns la Borussia Dortmund. ”Va fi o pierde uriaşă pentru viitorul clubului” scriu şi fanii ”cetăţenilor” pe reţelele de socializare. ”Sper să nu se întâmple asta, Brahim are un viitor senzaţional în faţă” scrie un alt fan.

ESPN susţine că Real Madrid ar fi pregătită să-i ofere un salariu de 4.5 milioane de euro pe sezon şi un salt direct către prima echipă a clubului. Până la transferul lui Brahim Diaz, Real Madrid are de jucat un prim El Clasico în acest sezon. Meciul meciurilor, El Clasico 2018 Barcelona-Real Madrid se vede duminică, de la 17:15, la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: brahim diazreal madridmanchester cityjosep guardiola 

viewscnt
Articole similare