Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid are motive să plângă după el. Cristiano Ronaldo, mai multe goluri singur, decât tot atacul madrilenilor

Real Madrid are motive să plângă după el. Cristiano Ronaldo, mai multe goluri singur, decât tot atacul madrilenilor

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo a marcat din nou pentru Juventus şi a ajuns la 8 goluri în primele şase meciui ale sezonului.

De opt ori a marcat Cristiano Ronaldo pentru Juventus în primele şase meciuri jucate în acest sezon. Afectat de coronavirus, Cristiano a lipsit în câteva meciuri de pe teren, dar chiar şi-aşa, presa din Spania a remarcat un detaliu semnificativ.

Tot atacul lui Zinedine Zidane de la Real Madrid, fosta echipă a superstarului portughez, are mai puţine goluri marcate în acest start de sezon, decât Cristiano Ronaldo singur.

Karim Benzema a marcat de patru ori în primele opt meciuri pe care le-a jucat în La Liga, în timp ce Luka Jovic nu are nici măcar o reuşită. Spaniolii i-au mai luat în calcul şi pe Marco Asensio (zero goluri şi el în şapte meciuri), dar şi pe Vinicius Junior (două goluri în primele 9 meciuri în care a fost convocat în lot de Zidane).

Cristiano Ronaldo singur are 8 goluri în primele cinci meciuri pe care le-a disputat în Serie A, marcând o dată la 48 de minute. Performanţe care care fac să fie şi mai regretat de fanii Realului, care plâng după portughez pe reţelele de socializare.

Afla mai multe despre: cristiano ronaldoreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare