Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid are pregătit ”Planul B” în cazul în care ratează transferul lui Erling Haaland. Ce super atacant vrea să aducă Florentino Perez

Real Madrid are pregătit ”Planul B” în cazul în care ratează transferul lui Erling Haaland. Ce super atacant vrea să aducă Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Erling Haaland este dorit pe Santiago Bernabeu, dar dacă madrilenii nu vor ajunge la un acord pentru achiziţionarea sa, Florentino Perez s-ar putea reorienta spre Robert Lewandowski.

Presa spaniolă a anunţat negocierile dintre Real Madrid şi Erling Haaland, jucător care şi-ar fi dat acordul pentru un transfer pe Santiago Bernabeu.

Potrivit cotidianului madrilen AS, dacă Real Madrid nu va reuşi să-l transfere pe Haaland, Florentino Perez este pregătit cu o mutare de maestru.

Mai exact, preşedintele blanco ar intenţiona să-l aducă în sfârşit pe Santiago Bernabeu pe Robert Lewandowski, super starul lui Bayern Munchen, care şi-ar dori să plece din Bavaria.

Robert Lewandowski la Real Madrid? Mutarea surpriză pe care o plănuieşte Perez

Florentino Perez ştie că Robert Lewandowski visează să joace la Real Madrid, un transfer care s-ar fi putut perfecta în 2014, atunci când Lewa a ales în cele din urmă o altă destinaţie.

Dacă Madridul îl pierde pe Haaland, Lewandowski reprezintă o opţiune excelentă pentru ”Albi”, în condiţiile în care Realul caută un marcator, fie el şi pe termen scurt. Marele transfer la care visează fanii merengue este Kylian Mbappe, astfel că Florentino Perez nu va realiza o ofensivă totală pentru transferul lui Haaland, dacă Borussia nu va accepta oferta iniţială a madrilenilor.

Perez mizează şi pe soţia atacantului polonez. Anna Lewandowska este sportivă şi specialistă în alimentaţie, ceea ce explică pe undeva forma excelentă pe care o are Robert în ultimele sezoane. Deşi înaintează în vârstă, Lewandowski este un atacant complet, care poate da un alt tonus ofensivei Realului. Iar soţia sa, pare cea mai dispusă ca ea şi familia sa să încerce o nouă experienţă.

32 de ani are Robert Lewandowski, atacantul care a marcat de 69 de ori în 122 de meciuri pentru naţionala ţării sale. La Bayern Munchen, Robert a ajuns în 2014, după ce a bifat experienţele Borussia Dortmund, Lech Poznan, Znicz Pruszkow şi Delta Varşovia. De Lewandowski s-ar mai interesa în prezent şi Paris Saint Germain.

  • 294 de goluri a marcat Lewandowski la Bayern Munchen
  • 103 goluri în 187 de meciuri are polonezul pentru Borussia Dortmund
  • 69 de goluri a marcat el pentru prima reprezentativă a Poloniei
  • 17 trofee a cucerit alături de Bayern Munchen, printre care şi UEFA Champions League

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridmbappetransferurihaalandlewandowski 

viewscnt
Articole similare