Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid are un "as în mânecă” pentru transferul lui Dayot Upamecano de la Leipzig

Real Madrid are un "as în mânecă” pentru transferul lui Dayot Upamecano de la Leipzig

Real Madrid

Comentarii

Formaţia Real Madrid este interesată de transferul fundaşului francez Dayot Upamecano de la RB Leipzig. Prea spaniolă dezvăluie că Los Blancos au în as în mânecă pentru a realiza mutarea.

Cum poate ajunge Dayot Upamecano la Real Madrid. Vallejo, cheia transferului

Unul dintre cei mai bine cotaţi fundaşi centrali ai momentului, Dayot Upamecano este dorit atât de Real Madrid, cât şi de Barcelona, Bayern Munchen sau Manchester United. Presa germană a scris recent că Bayern, campioana din această ţară, s-a retras din cursa pentru semnătura lui Upamecano, pentru ca Leroy Sane este prioritatea numărul 1 a bavarezilor.

Acest detaliu o lasă pe Real Madrid singură în lupta cu Barcelona şi Manchester United pentru semnătura fotbalistului francez. Upamecano nu este o prioritate nici pentru Real Madrid, dar conform presei spaniole, gruparea blanco are un ”as în mânecă” atunci când vine vorba despre transferul fundaşului din naţionala de tineret a Franţei.

Este vorba despre Jesus Vallejo, fundaş care este dorit de RB Leipzig şi pe care Florentino Perez l-ar putea include într-o posibilă tranzacţie care îl vizează pe Dayot Upamecano. Vallejo a fost împrumutat în Bundesliga la Eintracht Frankfurt şi, deşi nu s-a impus la Real Madrid, el a lăsat o impresie excelentă atât timp cât a evoluat în campionatul german.

Tânărul fundaş spaniol este unul dintre jucătorii pe care Julian Nagelsmann îi urmăreşte pentru a-l înlocui pe Dayot Upamecano, un jucător de care Leipzig se va despărţi aproape sigur. Real Madrid poate profita astfel de acest interes şi îl poate ceda sau chiar transfera definitiv pe Vallejo la formaţia germană, urmând a diminua astfel din pretenţiile financiare ale germanilor cu privire la talentatul fundaş francez.

  • Upamecano nu a debutat pentru prima reprezentativă a Franţei. El a bifat 15 selecţii pentru naţionala sub 21 de ani
  • 104 meciuri are fundaşul în tricoul lui Leipzig

Afla mai multe despre: upamecano 

viewscnt
Articole similare