Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid aşteaptă finalul telenovelei Mbappe. Planul grupării blanco pentru a-l transfera pe super starul francez

Real Madrid aşteaptă finalul telenovelei Mbappe. Planul grupării blanco pentru a-l transfera pe super starul francez

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe a fost eroul negativ al Franţei la turneul final al Campionatului European de Fotbal 2020.

Eliminarea Franţei în optimile Euro 2020 la Bucureşti a fost o lovitură dură pentru Kylian Mbappe. Starul francez a ratat penalty-ul decisiv pe Arena Naţională şi a primit, aşa cum era de aşteptat, o groază de critici în ţara sa natală.

Pentru francez urmează o perioadă a deciziilor în privinţa viitorului său. Odată finalizată aventura sa la Euro 2020, Mbappe are doar două soluţii: Madrid sau Paris.

Real Madrid aşteaptă finalul telenovelei Mbappe

Bernabeu Digital scrie că oficialii de la Real Madrid sunt preocupaţi de situaţia atacantului francez, care ar putea ceda presiunilor şi ar putea semna un nou contract cu Paris Saint Germain.

Asta cu toate că oficialii lui Real Madrid ştiu că Mbappe nu a acceptat încă propunerea parizienilor şi nu vrea să mai rămână în Capitala Franţei.

Indiferent de situaţie, Florentino Perez crede că are oportunitatea de a-l achiziţiona pe Mbappe, mai ales dacă acesta nu va prelungi în această vară contractul cu PSG. Deportes Cuatro scrie însă că parizienii sunt din ce în ce mai aproape de a-l convinge pe Kylian cu o nouă propunere. Una impresionantă, care o egalează financiar pe cea a lui Neymar.

Dacă Mbappe va semna prelungirea cu PSG, pentru Real Madrid, ideea achiziţionării sale se va termina prost. ”Albii” vor face o ofertă pentru Mbappe, doar dacă atacantul va refuza prelungirea, iar PSG îl va scoate la vânzare, pentru a nu strica relaţiile cu oficialii parizieni. 

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridtransferpsg,  

viewscnt
Articole similare