Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, Atletico Madrid şi Manchester United se luptă pentru el. La cine poate ajunge Salisu, fundaşul minune de la Valladolid

Real Madrid, Atletico Madrid şi Manchester United se luptă pentru el. La cine poate ajunge Salisu, fundaşul minune de la Valladolid

Real Madrid

Comentarii

Mohammed Salisu este un nume oarecum necunoscut pentru publicul larg. Nu şi pentru marile echipe ale Europei, care i-au remarcat imediat ascensiunea.

Real Madrid poate obţine transferul lui Mohammed Salisu de la Valladolid

Despre Mohammed Salisu se spune că reprezintă principalul motiv pentru care defensiva formaţiei Real Valladolid răspunde atât de bine în actuala stagiune. Nume grele din Europa se bat acum pentru semnătura sa, deşi la începutul sezonului începuse ca rezervă a lui Javi Sanchez.

Unul dintre cluburile care au pus ochii pe Salisu este Real Madrid, grupare condusă de Florentino Perez. Presa spaniolă susţine că Florentino Perez este de altfel marele avantaj al Madridului în cursa pentru semnătura tânărului ghanez. De ce? Pentru că între Florentino Perez şi Ronaldo Nazario (principalul acţionar de la Real Valladolid) există o strânsă legătură de prietenie.

De Mohammed Salisu s-au mai interesat recent Atletico Madrid, Manchester United şi chiar Chelsea. Pentru moment, Real Madrid este marea favorită la obţinerea semnăturii ghanezului, dar gruparea blanco studiază momentan utilitatea mutării.

Cotat la 10 milioane de euro, Salisu a jucat în 24 de meciuri în actuala stagiune şi a marcat un gol. Poate evolua în centrul defensivei, dar şi în faţa apărării şi impresionează prin talia sa, dar şi prin spiritul de luptă şi anticipaţie. Agresiv, puternic şi mai mereu bine poziţionat, Salisu are o clauză de rezilere de numai 15 milioane de euro, astfel că nu este deloc de mirare interesul masiv din jurul său. Pe Salisu îl puteţi vedea weekend de weekend pe programele Telekom Sport.

Afla mai multe despre: mohammed salisureal madridmanchester united 

viewscnt
Articole similare