Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, Barcelona şi Manchester City, duel în trei pentru transferul unui superstar de la Bayern Munchen

Real Madrid, Barcelona şi Manchester City, duel în trei pentru transferul unui superstar de la Bayern Munchen

Bayern Munchen

Comentarii

Posibilul transfer al lui Leroy Sane de la Manchester City la Bayern ar putea grăbi plecarea lui Kingsley Coman de la Munchen. Presa din Germania anunţă deja că Real, Barcelona şi City se luptă pentru a îl lua pe vicecampionul european din 2016.

Conform SkySports Germania, Kingsley Coman ar putea să o părăsească pe Bayern Munchen în această vară. Deşi mai are contract până în 2023 cu bavarezii, francezul poate fi sărit din schemă în cazul în care campioana en-titre a Bundesligii îl va achiziţiona pe Leroy Sane.

Barcelona este una dintre forţele care şi-l doreşte deja pe Coman. Catalanii sunt dispuşi chiar să îl dea la schimb la Bayern pe fundaşul dreapta Nelson Semedo. Coman joacă din 2015 la Bayern, dar niciodată nu a reuşit să se impună ca titular de drept, atacantul în vârstă de 23 de ani fiind tras înapoi şi de numeroasele accidentări.

Manchester City şi Real Madrid sunt celelalte două forţe ale Europei care şi-l doresc pe Kingsley Coman după cum scrie presa din Germania. În acest sezon, Coman a jucat în 24 de meciuri pentru Bayern, perioadă în care a marcat cinci goluri.

  • 40 de milioane de euro este cota de transfer a lui Coman pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: comanbayernbarcelonareal madrid 

viewscnt
Articole similare