Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, Bayern Munchen, Liverpool sau Barcelona se luptă pentru el. Cine este Ferran Torres, fenomenul necunoscut din La Liga

Real Madrid, Bayern Munchen, Liverpool sau Barcelona se luptă pentru el. Cine este Ferran Torres, fenomenul necunoscut din La Ligagalerie foto

La Liga

Comentarii

Tânărul Ferran Torres este unul dintre cei mai disputaţi fotbalişti ai momentului. Cel puţin patru cluburi mari din Europa se bat pentru semnătura sa.

Are doar 20 de ani şi este cotat la 45 de milioane de euro. Valencia vrea de două ori mai mulţi bani pentru el, dar chiar şi-aşa, interesul în jurul puştiului originar din Foios, este unul major.

 Cine este Ferran Torres, fenomenul necunoscut din La Liga


Ferran Torres a crescut la Valencia şi este internaţional U21 al Spaniei. Are 6 goluri şi 7 pase decisive în actuala stagiune în 2.622 de minute jucate, dar altele sunt calităţile sale, pentru care Zidane, Klopp sau Setien îl vor în echipele lor.

”Este un fotbalist tehnic, dar care joacă extrem de inteligent. Gândeşte foarte bine, fiecare fază, interpretează foarte bine evoluţia meciurilor şi are un spirit de anticipaţie fantastic. Mai toate pasele sale au criteriu, iar maturitatea pe care o arată în joc la numai 20 de ani, îl fac un fotbalist de 100 de milioane de euro” scrie presa din Spania.

Ferran Torres s-a născut în apropiere de Valencia şi a visat să joace pentru formaţia locală. A debutat în noiembrie 2017 la prima echipă, atunci când l-a înlocuit pe coechipierul său de la juniori, Nacho Gil, într-un meci din Copa del Rey, contra Zaragozei.

În La Liga a debutat în decembrie 2017, când a bifat primele sale 9 minute contra lui Eibar. Poate juca pe ambele benzi ale terenului, este un fin dribbleur, are viteză, forţă de pătrundere şi alearga foarte mult.

Nu e de mirare că multe cluburi mari din Europa bat la uşa Valenciei, dar puştiul rămâne cu picioarele pe pământ: ”Sunt concentrat pe ceea ce fac. Pentru mine, prezentul este Valencia, şi nimic nu e mai important decât prezentul” spune Torres.

Campion European U17 şi U19 cu naţionala Spaniei, Ferran Torres a cucerit deja primul trofeu şi cu Valencia, Cupa Regelui în 2018-2019. Bate la poarta naţionalei mari şi nu puţini sunt cei care par convinşi că Ferran e gata să scrie o pagină de istorie importantă în fotbalul iberic.

Până atunci, Real Madrid, Barcelona, Liverpool şi Bayern aleargă după semnătura sa, dar acesta poate fi doar începutul unei cariere care se anunţă una fabuloasă. 

Afla mai multe despre: ferran torres 

viewscnt
Articole similare