Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid caută un atacant. Presa din Anglia anunţă că Zidane îl vrea pe Kun Aguero

Real Madrid caută un atacant. Presa din Anglia anunţă că Zidane îl vrea pe Kun Aguero

Real Madrid

Comentarii

Kun Aguero a fost mereu unul dintre jucătorii pe care Florentino Perez i-a dorit la Real Madrid. După mult timp, argentinianul ar putea îmbrăca în sfârşit tricoul blanco.

The Sun scrie că Real Madrid este în căutarea unui atacant care să-i ameninţe postul de titular lui Karim Benzema. La 31 de ani, Kun Aguero poate fi o soluţie excelentă pentru Los Blancos, dar şi pentru Zinedine Zidane.

Există posibilitatea ca Aguero să plece de pe Etihad, mai ales că gruparea engleză a primit ”interzis” în UEFA Champions League ca urmare a sancţiunii aplicate de forul suprem contintental. În acelaşi timp, Florentino Perez nu a uitat interesul mai vechi pentru Aguero, un fotbalist care a fost mereu pe placul său. Englezii susţin că Real Madrid ar urma să vină în vară cu o ofertă concretă pentru atacantul argentinian, transformat într-o adevărată legendă la Manchester City.

Real Madrid caută un atacant: Haaland e prima opţiune!

Strategia de transferuri a clubului blanco ţine în principal de faza ofensivă, confirmă şi spaniolii.

Real Madrid l-a transformat în principal obiectiv pentru zona ofensivă pe Erling Haaland, atacantul care impresionează în tricoul Borussiei Dortmund.

Pe lista madrilenilor se mai află Lautaro Martinez şi surprinzătorul Alexander Sorloth. Fără doar şi poate, totul se poate opri dacă Real Madrid reuşeşte să obţină transferul mult visat de Florentino Perez: Kylian Mbappe Lotin, de la Paris Saint Germain. Francezul este ”marele vis al lui Perez” după cum susţine presa din Spania. 

Manchester City şi Real Madrid se vor duela în manşa retur din UEFA Champions League în direct la Telekom Sport. O nouă oportunitate pentru Kun Aguero să demonstreze că  interesul Realului pentru el este complet justificat.

Afla mai multe despre: kun agueromanchester cityreal madridflorentino perezzinedine zidanetransferuri real madrid 

viewscnt
Articole similare