Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid caută un fundaş central. Zinedine Zidane are 5 nume pe listă! Marea surpriză vine din Franţa

Real Madrid caută un fundaş central. Zinedine Zidane are 5 nume pe listă! Marea surpriză vine din Franţagalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea să transfere în vară un fundaş central, iar presa iberică a aflat care sunt cele 5 nume de jucători de pe lista antrenorului Zidane.

Cei 33 de ani ai lui Sergio Ramos, posibila plecare a lui Nacho Fernandez şi adaptarea dificilă a lui Eder Militao o obligă pe Real Madrid să caute din vară soluţii pentru centrul defensivei.

Conform OKDiario, gruparea blanco studiază mai multe piste, dar 5 sunt numele care ocupă prim planul în acest moment în viziunea antrenorului Zinedine Zidane.

1. Ruben Dias (Benfica)

În vârstă de 22 de ani, Dias măsoară 1.87 de centimetri şi este cotat la 38 de milioane de euro de site-ul de specialitate, Transfermatkt. Este impresariat de Jorge Mendes, iar sezonul trecut  a jucat 55 de meciuri pentru Benfica marcând 4 goluri. Totodată, Rúben Dias a fost o piesă esenţială în naţionala lusitană care a câştigat prima ediţie a Ligii Naţiunilor.

2. Salisu (Valladolid)

Cotat la 10 milioane de euro, Salisu a jucat în 24 de meciuri în actuala stagiune şi a marcat un gol. Poate evolua în centrul defensivei, dar şi în faţa apărării şi impresionează prin talia sa, dar şi prin spiritul de luptă şi anticipaţie. Agresiv, puternic şi mai mereu bine poziţionat, Salisu are o clauză de rezilere de numai 15 milioane de euro

3. Diego Carlos (Sevilla)

La 26 de ani, Diego Carlos este un alt nume important de pe lista lui Zidane. Fundaşul cotat la 25 de milioane de euro este dorit de multe cluburi din Europa, inclusiv de liderul din Anglia, Liverpool. Sevilla a plătit 15 milioane pentru el, dar acum vrea cel putin de trei ori mai mult. Prestaţiile sale din La Liga par să le dea dreptate andaluzilor.


4. Gabriel (Lille)

Gabriel dos Santos Magalhães (22 de ani) joacă în Franţa şi nu o face deloc rău. Este incă un jucător tânăr, măsoară 1.90 m şi impresionază prin forţă, joc aerian şi plasament. Momentan este cotat la doar 15 milioane de euro


5. Saliba (Arsenal)

William Saliba este numele fundaşului la care puţină lume se gândeşte că ar putea ajunge la Real Madrid. Are doar 8 meciuri pentru St Etienne in Ligue 1, iar din vară revine la Arsenal. Zidane îl sţie însă pe francezul de numai 18 ani foarte bine şi a primit recomandări excelente pentru el. Real Madrid e gata să-l transforme în "noul Varane" şi ar putea plăti 30 de milioane de euro pentru el, la cererea antrenorului său.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridruben diassalisusaliba 

viewscnt
Articole similare