Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, City şi Chelsea, OUT din semifinalele Ligii Campionilor? Veste uluitoare după anunţul înfiinţării Super Ligii

Real Madrid, City şi Chelsea, OUT din semifinalele Ligii Campionilor? Veste uluitoare după anunţul înfiinţării Super Ligii
Comentarii

Preşedintele federaţiei daneze de fotbal, Jesper Moller, se aşteaptă ca Real Madrid, Chelsea şi Manchester City să fie excluse din Liga Campionilor, după ce au devenit fondatoare ale superligii europene.

Moller este şi membru în Comitetul Executiv al UEFA.

Potrivit lefigaro.fr, dacă Real Madrid, Chelsea şi Manchester City, semifinaliste ale Ligii Campionilor, sunt interzise, atunci Paris Saint-Germain ar deveni câştigătoarea trofeului.

Ceferin, preşdintele UEFA, anunţă apocalipsa pentru jucători!

Aleksandr Ceferin, preşedintele UEFA, a anunţat că jucătorii care vor participa la Super Ligă nu vor fi lăsaţi să ia parte la Campionatul Mondial sau la Campionatul European, competiţii de sub egida FIFA şi UEFA, şi nu vor mai putea juca pentru echipele lor naţionale!

"Această Super Ligă este doar o chestiune legată de bani. O propunere oribilă, un proiect fără sens. Jucătorii echipelor din Sueprliga nu vor juca la Campionatul European şi nici la Cupa Mondială. Nu vor avea voie să joace pentru echipele naţionale. Cel mai iubit sport din lume se bazează pe o competiţie deschisă, pe integritate, pe merit sportiv şi nu vom permite niciodată ca aceste valori să se schimbe. Această idee este ca o jignire faţă de iubitorii fotbalului şi faţă de societatea noastră. Nu trebuie să-i lăsăm să ia bucuria fotbalului de la noi", a fost mesajul lui Aleksander Ceferin.

Afla mai multe despre: real madridchelseamanchester cityexcludereliga campionilor 

viewscnt
Articole similare