Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, clauze anti-PSG pentru jucătorii săi! Care este cea mai mare dintre ele

Real Madrid, clauze anti-PSG pentru jucătorii săi! Care este cea mai mare dintre ele

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se teme de posibilitatea ca PSG, Manchester City sau Newcastle să nu achite clauza de reziliere a jucătorilor săi.

În această vară, Real Madrid a închis mai multe discuţii pentru prelungirea unor contracte importante. Potrivit presei spaniole, unul dintre motive a fost teama Realului de a nu-şi pierde jucătorii în faţa PSG-ului, club cu o forţă financiară impresioinantă.

PSG l-a luat deja pe Neymar de la Barcelona, achitându-i clauza de reziliere de 222 de milioane de euro.

Forţa financiară a francezilor, dar şi a altor cluburi precum Newcastle sau Manchester City, pare să fie una de speriat pentru echipele mari, de tradiţie ale Europei.

Real Madrid şi-a luat măsuri de siguranţă şi a reuşit să-şi blindeze jucătorii. Spre exemplu, David Alaba, adus în această vară gratis, are o clauză de 850 de milioane de euro. Vinicius, Luka Modric, Brahim Diaz sau Luka Jovic au clauze de 750 de milioane de euro. Cele mai mari clauze le au Karim Benzema şi Gareth Bale, 1 miliard de euro!

Noua achiziţie, Eduardo Camavinga are o clauză de 700 de milioane de euro, la fel ca Fede Valverde, Miguel Gutierrez, Marco Asensio, Thibaut Courtois sau Isco.

Ceva mai jos sunt Casemiro şi Carvajal, care au clauze de ”numai” 500 de milioane de euro, apoi Eden Hazard, a căruit clauză este de 300 de milioane de euro. Tineri precum Takfusa Kubo, Militao, Lunin sau Reinier au clauze de 250 de milioane de euro, iar ”canteranii” Antonio Blanco sau Marvin de 222 de milioane de euro. Cea mai mică dintre clauze o are Lucas Vazquez, 160 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: benzemabaledavid alabaluka modric 

viewscnt
Articole similare