Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, curăţenie generală la finalul sezonului. Cel puţin 6 fotbalişti vor părăsi echipa blanco. Surprize pe listă!

Real Madrid, curăţenie generală la finalul sezonului. Cel puţin 6 fotbalişti vor părăsi echipa blanco. Surprize pe listă!

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are la dispoziţie un sezon pentru a ştii exact pe cine se va baza în stagiunea viitoare, când echipa ar urma să sufere schimbări importante.

Pentru stagiunea viitoare, Florentino Perez speră să-i aducă la Madrid, atât pe Kylian Mbappe, cât şi pe Erling Haaland, cele două staruri ale fotbalului mondial. În schimb, nume importante ar urma să părăsească echipa blanco, într-o reconstrucţie pe care oficialii blanco o plănuiesc deja de mai mult timp.

Reconstrucţia deja a început, anunţă spaniolii, care subliniază că gruparea blanco se va baza în continuare pe fotbalişti tineri, de mare perspectivă, aşa cum sunt Eder Militao, Andriy Lunin, Federico Valverde, Vinicius, Rodrygo, Eduardo Camavinga, Antonio Blanco, Miguel Guttierez sau Sergio Arribas. De asemenea, Takefusa Kubo sau Brahim Diaz ar putea reveni după împrumuturile actuale.

În schimb, Ancelotti se va despărţi de nume importante, iar cele mai grele sunt Gareth Bale şi Marcelo Viera. Isco ar putea fi şi el pe această listă, dacă nu se salvează prin evoluţii în actuala stagiune. De asemenea, Luka Jovic şi Dani Ceballos primesc şansa de a demonstra în acest sezon că merită să mai rămână la Real Madrid, dar şi ei ar urma să fie pe lista disponibilizaţilor în caz contrar. De asemenea, Mariano Diaz este un alt jucător la care Real Madrid va renunţa, poate chiar din iarnă, mai scrie presa spaniolă.

Florentino Perez visează la un trident format din Hazard, Mbappe şi Haaland, în condiţiile în care Benzema împlineşte 34 de ani în decemebrie. Courtois, Dani Carvajal, David Alaba, Toni Kroos, Casemiro sau Ferland Mendy rămân piese de bază şi pentru sezonul viitor.

Afla mai multe despre: marceloreal madridiscogareth bale 

viewscnt
Articole similare