Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid dă încă o lovitură: ”Transferul său este o chestiune de zile!” După Hazard, Zidane primeşte încă un GALACTIC

Real Madrid dă încă o lovitură: ”Transferul său este o chestiune de zile!” După Hazard, Zidane primeşte încă un GALACTIC

Real Madrid

Comentarii

După Rodrygo, Eder Militao şi probabil Eden Hazard, Zinedine Zidane primeşte încă un super transfer din partea preşedintelui Florentino Perez.

Cel puţin asta susţine jurnalistul Eduardo Inda, fost redactor şef al cotidianului MARCA, actualmente Director la OK Diario. În cadrul emisiunii El Chiniguito de Jugones, Inda a mărturisit că ”transferul lui Christian Eriksen la Real Madrid este ca şi rezolvat”.

Danezul mai are un an de contract cu Tottenham, iar preşedintele lui Spurs, Daniel Levy ar fi cedat în cele din urmă rugăminţilor jucătorului, considerând că este mai util să încaseze o suma frumoasă de bani pentru Eriksen, decât să-l piardă gratis în vara viitoare. Christian Eriksen (27 de ani) a participat activ la 30% dintre golurile marcate de Spurs, finalista Ligii Campionilor în acest sezon.

Mijlocaşul transferat de la Ajax are 10 goluri şi 17 pase decisive în acest sezon în 4.039 de minute jucate pentru Tottenham. La Real Madrid el l-ar putea înlocui pe Luka Modric.

Afla mai multe despre: christian eriksenreal madridzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare