Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, debut cu dreptul în noua stagiune. Benzema a reuşit o ”dublă” în partida cu Alaves

Real Madrid, debut cu dreptul în noua stagiune. Benzema a reuşit o ”dublă” în partida cu Alaves

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a început a doua eră Carlo Ancelotti cu o victorie, 4-1 pe terenul lui Alaves.

Deşi a fost doar 0-0 la pauză, formaţia blanco a marcat imediat după pauză, prin Karim Benzema. Zece minute mai târziu, Nacho a majorat avantajul formaţiei lui Ancelotti.

Benzema a reuşit ”dubla” în minutul 62 şi a dus scorul de 3-0, însă gazdele au revenit prin Joselu, care a transformat o lovitură de la 11 m în minutul 65. Real Madrid nu a mai pierdut frâiele meciului, ba chiar a mai punctat o dată pe final prin Vincius Junior. Brazilianul a transformat în gol, în prelungiri, prima pasă decisivă a austriacului David Alaba la Madrid.

În celelalte trei meciuri ale zilei din La Liga s-au înregistrat rezultate de egalitate. Levante a remizat la unu pe terenul lui Cadiz. Morales a marcat pentru levantini în prima repriză, iar gazdele au egalat la ultima fază a meciului prin Espino. Tot 1-1 s-a terminat şi confruntarea dintre Betis şi Mallorca. Nou promovata a deschis scorul prin Olivan, dar Betis a egalat în minutul 59 prin Juanmi. O altă nou promovată, Espanyol, a terminat la egalitate, 0-0 în deplasarea de la Pamplona, cu Osasuna.

Afla mai multe despre: karim benzemareal madrid 

viewscnt
Articole similare