Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, doar remiză la Getafe! Atletico Madrid a reuşit o manita cu Eibar. A fost fotbal spectacol, duminică, în La Liga VIDEO

Real Madrid, doar remiză la Getafe! Atletico Madrid a reuşit o manita cu Eibar. A fost fotbal spectacol, duminică, în La Liga VIDEO

Real Madrid

Comentarii

Etapa din La Liga s-a disputat duminică, la Telekom Sport. Dacă Atletico Madrid a reuşit o ”manita” cu Eibar, Real Madrid nu a putut trece de Getafe, şi a remizat 0-0. Au fost golurile multe în partidele Betis - Valencia şi Levante-Villarreal.

  • Osasuna - Elche 2-0 (Baraja 38, Gonzalez-aut 68)
  • Sociedad - Sevilla 1-2 (Fernandez 5 /  Fernando 22, En Nesyri 24)
  • Atletico Madrid - Eibar 5-0 (Correa 42, 44, Carrasco 49, Llorente 54, 68)
  • Alaves - Huesca 1-0 (Battaglia 85)
  • Betis - Valencia 2-2 (Fekir 13, Canales 43 / Guedes 22, Soler 61 pen)
  • Cadiz - Celta Vigo 0-0
  • Levante - Villarreal 1-5 (Malsa 21 / Postigo-aut 9, Moreno 13, Chukwueze 63, 75 Vezo aut 72)
  • Getafe-Real Madrid 0-0

Atletico Madrid s-a descătuşat în faţa ultimei clasate şi şi-a asigurat poziţia de lider pentru încă o etapă. Echipa lui Simeone a învins-o pe Eibar, într-un meci în care Correa a făcut dubla în decurs de două minute în finalul primei reprize. Tot în cascadă au venit golurile şi în partea a doua. Imediat după reluare, Carrasco a profitat de ieşirea hazardată a lui Dmitrovic şi a făcut 3 la 0, iar după numai patru minute, Llorente a lovit şi el. În final, Llorente a mai lovit o dată, iar Atletico - Eibar s-a terminat 5 la 0.

Real nu a reuşit să ţină pasul cu rivala din Madrid şi s-a împiedicat neaşteptat în duelul cu Getafe. Formaţia de la marginea Capitalei a ratat marile ocazii ale meciului. Courtois a avut un reflex incredibil în faţa lui Miramontes, apoi a fost salvat de bară la execuţia lui Mata. La cealaltă poartă, Mariano a ratat cea mai mare ocazie a galacticilor. Getafe - Real s-a încheiat 0-0, iar echipa lui Zidane a rămas la trei puncte în urma liderului. Mai mult, riscă să piardă şi poziţia a doua.


Sevilla şi-a consolidat locul de Liga Campionilor cu o victorie în faţa principalei urmăritoare, Sociedad. Omul luat cu 10 milioane chiar de la Sevilla, Carlos Fernandez a deschis scorul pentru basci după numai cinci minute. Andaluzii au întors însă scorul până la pauză, în decurs de numai două minute. Fernando a restabilit egalitatea, apoi En Nesiry a marcat golul victoriei. A fost a patra reuşită a marocanului în acest sezon în faţa lui Sociedad şi a ajuns la cota 16 în clasamentul golgheterilor.

Betis şi Valencia şi-au împărţit punctele în duelul de pe Estadio Benito Villamarin. Fekir a deschis scorul pentru andaluzi cu un şut superb din interiorul careului, însă avantajul a durat doar zece minute. Guedes a replicat şi el cu un trasor de la marginea careului. Betis a intrat totuşi în avantaj la cabine. Un nou gol de generic, semnat de această dată de Canales. Valencia a salvat un punct după pauză. Soler a punctat din penalti şi a stabilit scorul final, 2 la 2.

Getafe - Real Madrid - Ce a declarat Zidane înainte de meci

Tehnicianul francez a driblat elegant întrebările legate de viitorul său, după ce presa iberică a anunţat deja că Florentino Perez vrea să-i prelungească acordul cu Real Madrid: ”Nu am dubii în privinţa muncii pe care o depunem aici. Jucătorii cred în ceea ce fac, iar dificultăţile pe care le întâmpinăm ne fac mai puternici. Sunt mândru de echipă, iar acest sentiment mă împlineşte” a spus Zidane, în conferinţa de presă susţinută înainte de meciul cu Getafe.

Ales din nou ca preşedinte al clubului Real Madrid, Florentino Perez este un nume pe gustul lui Zizou: ”Mă bucur că Florentino rămâne preşedinte. Nu mă gândesc însă decât la meciul de mâine. Pentru el, mă bucur” a mai spus Zidane, care a fost din nou întrebat apoi de viitorul său la Real Madrid: ”Muncim şi atât. Nu ştiu ce se va întâmpla. Poţi să ai contract pentru cinci sezoane şi să pleci mâine, la fel şi invers. Să ai contract pentru încă un an şi să rămâi foarte mult timp.” a explicat tehnicianul care a dus-o din nou pe Real Madrid în semifinalele UEFA Champions League.

Probleme mari de lot pentru Zidane înainte de meciul cu Getafe

Real Madrid întâlneşte Getafe, în direct la Telekom Sport. Formaţia antrenată de Zidane este pe locul 2 în La Liga, la un punct în spatele liderului, Atletico Madrid. 

Pentru meciul cu Getafe, Real Madrid are mari probleme de efectiv. Doar patru fundaşi a convocat antrenorul francez, după ce s-a accidentat şi Ferland Mendy. Militao, Marcelo, Odriozola şi Chust sunt singurii apărători pe care Zidane îi are la dispoziţie pentru acest meci.

Nici Hazard nu a prins lotul din cauza unei accidentări mai vechi, în timp ce Casemiro este suspendat. ”Indiferent de lotul pe care îl au pentru acest meci, Real Madrid este o forţă. Are un lot plin de talente şi joacă foarte bine în acest moment. Este o echipă pregătită să câştige toate titlurile în acest an” a spus Pepe Bordalas, antrenorul lui Getafe, înainte de acest meci.

sursa foto: as.com

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare