Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, donaţie importantă pentru Comunitatea din Madrid, pe fondul pandemiei de Coronavirus

Real Madrid, donaţie importantă pentru Comunitatea din Madrid, pe fondul pandemiei de Coronavirus

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a făcut o donaţie de 350.000 de euro către Comunitatea din Madrid.

 Donaţia clubului blanco a fost necesară pentru achiziţionarea în timp record a materialelor sanitare şi a testelor rapide care ajută la depistarea COVID-19, anunţă Europa Press.

Preşedinta Comunităţii din Madrid, Isabel Diaz Ayuso a confirmat informaţia: ”Mulţumim clubului Real Madrid pentru donaţia sa importantă, care ne ajută astfel să salvăm vieţi. Am încheiat un acord cu Florentino Perez, preşedintele clubului, cel care a onorat donaţia pentru achiziţionarea de materiale sanitare” a anunţat Ayuso.

Sergio Ramos a donat şi el. Căpitanul Realului este şi ambasador UNICEF

264.000 de măşti, 15.000 de teste şi 1000 de echipamente complete de protecţie pentru medici reprezintă donaţia lui Sergio Ramos şi a soţiei sale, Pilar Rubi, în contextul în care ultimul bilant din Spania este unul cutremurător: 3400 de decese, dintre care peste 700 doar în ultimele 24 de ore.

Căpitanul lui Real Madrid şi al naţionalei Spaniei este ambasador UNICEF în peninsula iberică, iar cu ajutorul organizaţiei pe care o reprezintă a reuşit să aducă în ţara sa materiale de care spitalele au mare nevoie. De asemenea, Ramos a făcut un apel pe contul său de Twitter pentru donaţii în contul UNICEF Spania.

 

Afla mai multe despre: florentino perezreal madridsergio ramosdonaţie 

viewscnt
Articole similare