Experiențe împreună.
You are here:

Real Madrid e cea mai fericită după demiterea surprinzătoare a lui Lopetegui. Câţi bani economiseşte campioana Europei

Real Madrid e cea mai fericită după demiterea surprinzătoare a lui Lopetegui. Câţi bani economiseşte campioana Europei

Real Madrid nu mai este nevoită să plătească suma de două milioane de euro pentru rezilierea contractului dintre antrenorul Julen Lopetegui şi Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF), după ce selecţionerul a fost demis de RFEF, informează marca.com.

Selecţionerul Spaniei, Julen Lopetegui, a fost demis cu o zi înainte de începerea Cupei Mondiale din Rusia, după ce acesta a semnat cu Real Madrid.

Preşedintele federaţiei spaniole, Luis Rubiales, a anunţat demiterea lui Lopetegui, afirmând că forul de la Madrid ar fi trebuit inclus în negocierile lui Lopetegui cu Real Madrid. "Federaţia spaniolă nu poate fi anunţată cu 5 minute înainte de difuzarea unui comunicat (n.r. - al celor de la Real Madrid)", a spus Rubiales.

Reacţia furioasă a RFEF face ca Lopetegui să nu mai fie nevoit să plătească cele două milioane de euro necesare rezilierii contractului său. În urma înţelegerii dintre el şi Real, suma urma să fie achitată de campioana Europei.

Rubiales a vrut să dea de înţeles că nu-i pasă de faptul că federaţia a ratat cele două milioane de euro.

"Am făcut o treabă foarte bună la nivel financiar şi, cu alţi sponsori, RFEF va avea venituri cu 20 de milioane de euro mai mari. Este o situaţie complicată, dar sunt alte probelme şi valori pe care trebuie să le transmitem. În acest sens am acţionat cu conştiinţă şi cu responsabilitate", a declarat el.

Fostul internaţional Fernando Hierro a fost numit, miercuri, selecţioner al Spaniei, în locul demisului Julen Lopetegui.

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta