Experiențe împreună.
You are here:

Real Madrid e gata de cel mai scump transfer din istorie. 226 de milioane de euro pentru omul care vine să-l facă uitat pe CR7

Real Madrid e gata de cel mai scump transfer din istorie. 226 de milioane de euro pentru omul care vine să-l facă uitat pe CR7

Real Madrid

Comentarii

În vara acestui an, Real Madrid l-a pierdut pe cel mai bun marcator al său din toate timpurile. Cristiano Ronaldo a plecat pentru 105 milioane de euro la Juventus Torino. Madridul nu a găsit încă un înlocuitor pentru el.

Florentino Perez a ratat în vară şansa de a-i aduce un înlocuitor portughezului, dar pare decis ca în vara viitoare să arunce o suma uriaşă de bani pentru a completa golul lăsat de Cristiano Ronaldo.

226 de milioane de euro este dispusă Real Madrid să ofere pentru Harry Kane, vârful lui Tottenham pe care Florentino Perez îl consideră singurul atacant din lume capabil să atingă performanţele dintr-un sezon ale portughezului. Ronaldo a marcat de 86 de ori în ultimii doi ani ai săi la Real Madrid, în timp ce Kane a punctat de 76 de ori în aceaşi perioadă de timp pentru Spurs. ”Florentino ţine cu siguranţă cont de acest detaliu” scrie Don Balon. 

Tottenham nu este dispusă să negocieze transferul vedetei sale, dar Perez păstrează un as în mânecă. Sursa citată scrie că şeful de pe Bernabeu l-ar putea include în tranzacţie pe Gareth Bale, fotbalist care a mai jucat la Tottenham între 2007 şi 2013.

Dacă Spurs îl doreşte înapoi, Perez este gata să-l ofere pe Bale pentru a deschide negocierile pentru Kane şi pentru a reuşi să scadă din suma de 226 de milioane de euro solicitată de Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham. 

  • 76 de goluri a marcat Kane în ultimele două sezoane pentru Spurs
  • 13 reuşite are deja în noul sezon
  • 20 de goluri în 35 de meciuri are pentru Anglia
  • 25 de ani este vârsta lui Harry Kane
  • 220 de milioane de euro a plătit PSG pentru Neymar, cel mai scump fotbalist transferat vreodată

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe