Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid e gata de transferul unui fotbalist de top. ”Există discuţii concrete”. Vârful chemat să-l facă uitat pe CR7

Real Madrid e gata de transferul unui fotbalist de top. ”Există discuţii concrete”. Vârful chemat să-l facă uitat pe CR7

Real Madrid

Comentarii

Doar 28 de goluri marcate în acest sezon are formaţia blanco în primele 19 meciuri ale noii ediţii din La Liga. Firesc, Florentino Perez caută soluţii, cu atât mai mult cu cât francezul Benzema a devenit indisponibil, iar Mariano Diaz nu este complet refăcut.

Postul Cadena SER anunţă că gruparea blanco a deschis discuţiile cu Genoa pentru transferul atacantului revelaţie, Krzysztof Piatek. Polonezul, considerat ”noul Lewandowski” se află şi pe lista Barcelonei, dar ar avea şanse mai mari să ajungă la gruparea blanco ţinând cont de interesul imediat.

Cadena SER a primit confirmarea discuţiilor dintre Real Madrid şi Piatek, chiar din partea unor oficiali ai celor de la Genoa: ”Există discuţii, s-au iniţiat deja primele contacte” anunţă sursa citată.

Şi cotidianul AS notează că Krzysztof Piatek a devenit o prioritate pentru perioada de transferuri din iarnă a grupării blanco. 19 goluri în 21 de meciuri a marcat Piatek în acest sezon pentru formaţia la care evoluează şi Andrei Radu. Vârful polonez e luptă pentru titlul de golgheter în Serie A, chiar cu Ronaldo, atacantul pe care e chemat acum să-l înlocuiască la Real Madrid. 

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Piatek
  • 23 de ani are Krysztof Piatek
  • 60 de milioane de euro cere Genoa pentru atacantul său

Afla mai multe despre: krzysztof piatekreal madrid 

viewscnt
Articole similare