Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Eibar 2-1 VIDEO. Dubla lui Benzema îl salvează pe Zidane. Atacantul ”galacticilor” a ratat o ocazie imensă

Real Madrid - Eibar 2-1 VIDEO. Dubla lui Benzema îl salvează pe Zidane. Atacantul ”galacticilor” a ratat o ocazie imensă

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a câştigat cu 2-1 meciul cu Eibar, după ce Karim Benzema a reuşit să facă absolut de toate în partida de pe Bernabeu. Atacantul ”galacticilor” a reuşit o dublă, dar şi o ratare incredibilă pe final de meci.

REAL MADRID - EIBAR 2-1 (Benzema 59, 82 / Cardona 39)

Echipele de start:

Real Madrid: Keylor Navas; Odriozola, Varane, Nacho, Reguilón; Valverde, Modric, Isco; Asensio, Bale, Benzema.

Eibar: Dmitrovic; De Blasis, Ramis, Paulo Oliveira, Cote, Cardona, Escalante, Sergio Álvarez, Joan Jordán, Cucurella, Sergi Enrich. 

Min. 88: Ratare INCREDIBILĂ! Benzema, cu poarta goală, trimite peste! Ce şansă pentru Real.

Min. 82: GOOOL REAL! Karim Benzema reuşeşte dubla şi o readuce pe Real în avantaj.

Min. 59: GOOOL REAL! Benzema egalează, cu o lovitură de cap.

Min. 39: GOOOL EIBAR! Cardona deschide scorul

Zinedine Zidane a început deja să trieze lotul pentru sezonul viitor. Noul tehnician al madrilenilor vrea să ştie pe cine va conta şi din vară, iar presa spaniolă scrie că deja câteva nume au bagajele pregătite la uşă.

Primele nume vehiculate sunt Keylor Navas, Jesus Vallejo, Gareth Bale şi Mariano Diaz. Lista ar putea fi lărgită însă cu nume mult mai grele. Luka Modric şi Raphael Varane doresc să plece, în timp ce Toni Kroos ar putea fi vândut pentru a-i face loc preferatului lui Zidane, Paul Pogba.

  • Real Madrid - Eibar este LIVE VIDEO la Telekom Sport, sâmbătă de la ora 17:15

Siguri de prezenţa lor în lotul pentru sezonul viitor par Sergio Ramos, Courtois, Carvajal, Marcelo, Isco, Benzema şi Casemiro. Zidane nu pierde timpul şi îşi va evalua în continuare tot lotul pe care îl are la dispoziţie.

Deja l-a văzut pe Brahim Diaz la lucru contra celor de la Huesca şi este de aşteptat ca şi în partida cu Eibar, tehnicianul francez să mai testeze dintre jucătorii merengue. Dani Carvajal şi Vinicius sunt accidentaţi şi nu vor putea fi folosiţi în acest meci, în timp ce Courtois şi Marcos Llorente sunt incerţi. Căpitanul Sergio Ramos este menajat şi nu va fi inclus în lotul pentru partida de sâmbătă. Eibar vine pe Bernabeu fără Arbilla (accidentat la genunchi), în timp ce Bigas şi Calavera sunt în recuperare.

Madrilenii vor revanşa după ce în partida tur, Eibar a administrat un incredibil 3-0 grupării antrenate pe atunci de Santiago Solari. A fost de altfel singurul succes din istorie al formaţiei din Ţara Bascilor în faţa Madridului. În ultimele  5 partide directe înaintea dulului din tur, madrilenii câştigaseră patru meciuri şi marcaseră 14 goluri. În noiembrie însă, Escalante, Enrich şi Kike au marcat golurile unui succes categoric al formaţiei lui Mendilibar, chiar dacă în faţa lor s-au aflat fotbalişti ca Ramos, Varane, Marcelo, Bale, Asensio, Benzema sau Toni Kroos.

  • Real Madrid - Eibar este LIVE VIDEO la Telekom Sport, sâmbătă de la ora 17:15

În clasament, Eibar are un sezon liniştit. Este clasată pe locul 11 după 30 de meciuri, la 7 puncte de Cupele Europene. Real Madrid e abia pe locul 3, la distanţă de 13 puncte de FC Barcelona şi la 5 puncte de Atletico Madrid, ocupanta locului 2.

Eibar a încasat cu doar 5 goluri mai mult în acest sezon decât Real Madrid şi a marcat cu doar 13 mai puţin. Ceea ce indubitabil reprezintă o performanţă pentru o formaţie atât de mică. În ultimele 5 partide din La Liga, trupa lui Mendilibar a pierdut un singur joc (1-2 cu Valladolid), adică mai puţine decât Real Madrid care a pierdut de două ori (cu Barcelona şi Valencia).

  • Real Madrid - Eibar este LIVE VIDEO la Telekom Sport, sâmbătă de la ora 17:15

Partida Real Madrid - Eibar este LIVE VIDEO şi pe site-ul telekomsport.ro. Mai jos ai formaţiile probabile pe care le vor trimite în teren Zinedine Zidane şi Jose Mendilibar.

  • Real Madrid: Navas - Odriozola, Varane, Nacho, Marcelo - Casemiro (Valverde), Modric, Ceballos (Kroos) - Isco - Bale (Asensio), Benzema
  • Eibar: Dmitrovic - Pena, Oliveira, Ramis, Cote - Orellana, Alvarez, Diop, Rovira - Kike, Charles

Afla mai multe despre: real madridlive videoeibar 

viewscnt
Articole similare