Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid este aproape să-l transfere pe Camavinga. Care este planul B al madrilenilor, dacă pică mutarea francezului

Real Madrid este aproape să-l transfere pe Camavinga. Care este planul B al madrilenilor, dacă pică mutarea francezuluigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este aproape să-l transfere pe Camavinga. Care este planul B al madrilenilor, dacă pică mutarea francezului

Madrilenii sunt aproape de un acord cu Rennes pentru talentatul mijlocaş central, Eduardo Camavinga (17 ani), fotbalist vânat şi de Bayern Munchen, Manchester City sau Paris Saint Germain. În acest moment, presa iberică relatează că doar câteva milioane de euro diferenţă despart cele două cluburi de un acord, valabil de la finalul stagiunii.

Boubakary Soumare, varianta de rezerva a formaţiei Real Madrid, dacă transferul lui Camavinga pică

Dar, Real Madrid s-a pregătit şi cu o variantă de rezervă în cazul în care discuţiile pentru Eduardo Camavinga nu se vor concretiza.

Le10Sport scrie că Boubakary Soumare de la Lille este celălalt jucător vizat de antrenorul Zinedine Zidane pentru un eventual transfer, în cazul în care Florentino Perez nu reuşeşte să obţină semnătura lui Camavinga.

Soumare este dorit şi el de alte cluburi mari din Europa, printre care Liverpool şi Manchester United. Are 21 de ani şi măsoară 1.88 metri. În acest moment, mijlocaşul defensiv născut la Noisy-le-Sec este evaluat la 27 de milioane de euro,iar Real Madri este dispusă să plătească 45 de milioane de euro pentru el.

Soumare are 30 de meciuri disputate în acest sezon, 6 dintre ele în UEFA Champions League. Este unul dintre cei mai promiţători mijlocaşi defensivi din fotbalul mondial.

Afla mai multe despre: camavingasoumarereal madrid 

viewscnt
Articole similare