Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid este "regina" Europei! Cum arată topul 10 al coeficienţilor UEFA. Liverpool, doar pe 8. Surpriza de pe locul 2

Real Madrid este "regina" Europei! Cum arată topul 10 al coeficienţilor UEFA. Liverpool, doar pe 8. Surpriza de pe locul 2galerie foto
Comentarii

UEFA Champions League, la fel ca majoritatea competiţiilor de fotbal din Europa, stă pe loc în acest moment din cauza pandemiei de coronavirus. Mai jos, Telekom Sport îţi oferă topul 10 al coeficienţilor UEFA.

În ciuda eliminării premature din sezonul trecut, Real Madrid este în continuare "regina" Europei din punct de vedere al coeficientului. Evident, clasamentul este "afectat" de cele patru trofee UEFA Champions League câştigate de "galactici" în ultima decadă. 

În mod surprinzător, pe locul doi este Atletico Madrid. Surprinzător pentru fotbalul practicat de Atletico, care în acest sezon a reuşit să o elimine pe Liverpool, deţinătoarea trofeului. Los Rojiblancos au câştigat de trei ori Europa League şi au ajuns de două ori în finala UEFA Champions League, ambele finale fiind pierdute. 

Liverpool, câştigătoarea sezonului trecut şi finalista de acum doi ani, este doar pe locul 8. Absenţa de câţiva ani din competiţia de top a Europei încă se simte, din acest punct de vedere. 

Primele 10 echipe din Europa din punct de vedere al coeficientului

Afla mai multe despre: real madridliverpooluefa 

viewscnt
Articole similare