Experiențe împreună.
You are here:

Real Madrid face TRANSFERUL secolului! "I-a telefonat deja lui Florentino Perez" ACORD pentru o mutare de 302 milioane de euro

Real Madrid face TRANSFERUL secolului! "I-a telefonat deja lui Florentino Perez" ACORD pentru o mutare de 302 milioane de eurogalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este pe punctul de a reuşi un transfer de zile mari. Cel puţin, asta susţine jurnalista Paula Serrano de la Don Balon.

Gruparea blanco are mari probleme în zona ofensivă după plecarea lui Cristiano Ronaldo. Rata de conversie a madrilenilor a scăzut cu 25%, asta în ciuda unor prestaţii bune oferite în ultimul an de Karim Benzema. Francezul este însă şi atacantul care ratează cele mai multe ocazii de gol dintre toţi atacanţii echipelor mari din Europa, iar oficialii blanco ştiu asta.

Harry Kane i-a telefonat lui Florentino Perez. Acord între starul englez şi Real Madrid. Urmează negocieri cu Tottenham

Conform sursei citate, Real Madrid  este foarte interesată de transferul lui Harry Kane, vârful englez pe care Florentino Perez îl consideră acum, cel mai bun din lume.

Planul Realului este mai amplu. Madrilenii ar fi refuzat să intre într-o licitaţie pentru Neymar, tocmai pentru a-i putea avea împreună, în atac, pe Mbappe şi Kane.

Dacă situaţia lui Mbappe este destul de complicată, Real Madrid contează deja pe răspunsul pozitiv al englezului. Decarul lui Spurs vrea cu orice preţ să plece de la Tottenham, considerând că a atins nivelul maxim la această echipă, care a jucat în sezonul trecut finala UEFA Champions Leauge.

Don Balon scrie că Harry Kane a discutat deja cu Florentino Perez, căruia i-a telefonat luna trecută şi i-a transmis că este de acord să vină pe Santiago Bernabeu. O veste pe care preşedintele madrilenilor a primit-o cu entuziasm. Sursa citată scrie acum că discuţiile dintre Real Madrid şi Tottenham vor fi decisive.

Englezii solicită 200 de milioane de euro pentru Kane, dar ţinând cont de faptul că englezul îşi doreşte cu orice preţ să plece, negocierile ar putea fi facilitate de acest detaliu. Real Madrid ar putea include doi jucători în tranzacţie. Cele mai vehiculate nume sunt Gareth Bale şi/sau Daniel Ceballos (actualmente împrumutat la Arsenal Londra). Kane ar urma să primească la Madrid un salariu de 17 milioane de euro pe an. Asta ar face ca transferul său să o coste pe Real Madrid 302 milioane de euro, fără taxe (dacă includem şi salariul pe 6 ani al englezului).

Harry Kane, cifre de GALACTIC

Cotat la 150 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, Harry Kane (26 de ani) a marcat deja 4 goluri în actuala stagiune în 6 meciuri pentru Tottenham.

În stagiunea trecută de UEFA Champions League, Kane a înscris nu mai puţin de 9 goluri, iar în Premier League a punctat de 28 de ori. În total, în 259 de meciuri pentru Tottenham, "Hurrikane" are 168 de goluri şi 29 de pase decisive.

Sunt cifrele galacticului la care visează Real Madrid pentru zona ofensivă. De altfel, Kane impresionează prin comparaţie cu Benzema la nivelul golurilor marcate în competiţiile interne. Francezul a punctat de 152 de ori în La Liga, dar a avut nevoie de 316 meciuri pentru asta. Kane are 128 de goluri în Premier League (un campionat in care de regulă se marchează mai greu), în doar 186 de partide.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe