Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, gata de o ofertă-bombă pentru "obsesia" lui Zidane, Paul Pogba! Dă patru jucători în schimbul campionului mondial

Real Madrid, gata de o ofertă-bombă pentru "obsesia" lui Zidane, Paul Pogba! Dă patru jucători în schimbul campionului mondial

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu renunţă la transferul lui Paul Pogba (27 de ani). Mijlocaşul francez e unul dintre preferaţii antrenorului Zinedine Zidane şi acesta face tot posibilul să îl aibă sub comandă pe campionul mondial din 2018. Realul e gata să ofere nu mai puţin de patru jucători în schimbul lui Paul Pogba.

Zidane a făcut o "obsesie" pentru Pogba, fotbalist pe care vrea să-l transfere încă de când a fost instalat pentru prima dată la Real Madrid, în 2016. Fotbalistul de la Manchester United poate ajunge, în această vară, la Real Madrid, într-o nouă încercare a madrilenilor de a-l transfera. Sport, care citează The Sun, scrie că Florentino Perez e gata să ofere nu mai puţin de patru jucători pentru a-i determina pe cei de la Manchester United să spună "da" transferului lui Pogba pe Santiago Bernabeu.

Sursa citată mai notează faptul că Martin Odegaard, Lucas Vazquez, James Rodriguez şi Brahim Diaz sunt fotbaliştii pe care Realul e gata să-i ofere lui Manchester United în schimbul lui Paul Pogba. Rămâne de văzut care va fi răspunsul şefilor de pe Old Trafford la propunerea omologilor din Spania.

Pe cealaltă partă, Paul Pogba, care a declarat în mai multe rânduri că i-ar plăcea să joace la Real Madrid, mai are contract cu Manchester United până în vara lui 2021. Francezul şi United vor trebui să se pună repede de acord în privinţa viitorului său, altfel "Diavolii" îl pot pierde gratis în vara viitoare.



Pogba n-a mai jucat în ultimele luni la Manchester United din cauza unei accidentări la gleznă, care l-a ţinut departe de gazon. Totuşi, pentru care visul de a juca la Real Madrid să devină realitate, Paul Pogba va trebui să accepte o micşorare a salariului, conform sursei citate, mai ales în condiţiile pandemiei de COVID-19 care a lovit toată lumea.

Mijlocaşul francez câştigă 17 milioane de euro pe an la Manchester United, salariu pe care Real Madrid nu are posibilitatea să i-l ofere lui Pogba în acest moment.

Afla mai multe despre: real madridofertapaul pogbamanchester united 

viewscnt
Articole similare