Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, gata să-i plătească un bonus uriaş lui Mbappe ca să plece gratis de la PSG! Suma e astronomică

Real Madrid, gata să-i plătească un bonus uriaş lui Mbappe ca să plece gratis de la PSG! Suma e astronomică

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid are de gând să-i plătească un bonus uriaş lui Kylian Mbappe (22 de ani), dacă fotbalistul francez va sosi gratis de la PSG în vara lui 2022, când îi expiră contractul pe Parc des Princes. Real Madrid a vrut să-l transfere pe Mbappe în perioada de mercato care tocmai s-a încheiat, dar PSG a refuzat toate ofertele.

Real Madrid, gata să-i plătească un bonus uriaş lui Mbappe ca să plece gratis de la PSG

Kylian Mbappe e marea ţintă a Realului pe piaţa transferurilor şi, cel mai probabil, starul francez va ajunge gratis pe "Santiago Bernabeu" în vara lui 2022, când îi va expira contractul cu PSG. Şeptarul de pe Parc des Princes a refuzat mai multe oferte de prelungire a contractului pe care i le-au oferit şefii şi le-a transmis acestora că vrea să plece la Real Madrid, când "Albii" au lansat o ofensivă totală pentru semnătura sa, în ultimele zile ale perioadei de mercato care tocmai s-au încheiat.

Potrivit MARCA, pentru a-l convinge să plece gratis de la PSG să semneze pe "Bernabeu", Real Madrid e gata să-i ofere un bonus de 80 de milioane de euro. Contractul dintre PSG şi Mbappe va expira în vara lui 2022, după ce francezul a fost cumpărat cu 180 de milioane de euro de la AS Monaco, în 2017.

Cuatro a scris în urmă cu câteva săptămâni că Mbappe a fost foarte afectat de modul în care PSG a refuzat să-l vândă la Real Madrid, în ciuda faptului că echipa condusă de Florentino Perez a oferit, pe rând, 170, 180 şi 200 de milioane de euro pentru a obţine semnătura campionului mondial cu naţionala Franţei. Sursa citată scrie că Realul lucrează deja pentru a-l transfera pe Mbappe în vara lui 2022, când va rămâne liber de contract.

PSG i-a oferit lui Mbappe 45 de milioane de euro pe sezon pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes şi să-şi pună semnătura pe un nou contract, însă acesta a refuzat.

Afla mai multe despre: real madridmbappebonustransfergratispsg 

viewscnt
Articole similare