Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, gata să repete transferul lui Alaba! Starul lui Bayern, negocieri pentru un transfer gratis pe "Bernabeu"

Real Madrid, gata să repete transferul lui Alaba! Starul lui Bayern, negocieri pentru un transfer gratis pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a transferat pe David Alaba (28 de ani), liber de contract, după ce s-a înţeles cu austriacul când acesta era în ultimele luni ale înţelegerii pe Allianz Arena, iar madrilenii vor să repete scenariul cu un alt fotbalist din Bavaria. Este vorba despre Leon Goretzka (26 de ani).

Real Madrid, gata să repete cazul Alaba! Ce fotbalist vrea de la Bayern

Bild, sursă citată de site-ul fichajes.net, scrie că Real Madrid e gata să repete povestea din cazul transferului lui David Alaba pe "Santiago Bernabeu". Bayern Munchen nu a reuşit să îl convingă pe Goretzka să îşi pună semnătura pe un nou contract, iar actuala înţelegere îi expiră în vara lui 2022, astfel că peste şase luni e liber să negocieze cu orice club doreşte să-l transfere şi poate pleca liber.

Şefii lui Real Madrid sunt foarte atenţi la situaţia mijlocaşului care a ajutat-o pe Bayern să domine campionatul Germaniei şi Europa acum două sezoane, când a câştigat şase trofee. Potrivit sursei citate, Real Madrid a început deja să ia contact cu agenţii lui Leon Goretzka, un mijlocaş box-to-box pe gustul lui Carlo Ancelotti, antrenorul de pe "Bernabeu".

De la transferul la Bayern în vara lui 2018, Leon Goretzka a strâns 112 meciuri, 25 de goluri şi 27 de pase de gol, iar ca trofee şi-a trecut în palmares trei titluri în Bundesliga, două Cupa ela Germaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei şi Mondialul cluburilor.

  • 70 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Leon Goretzka în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridtransferleon goretzkabayern 

viewscnt
Articole similare