Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Getafe. Oaspeţii au cifre de coşmar în duelurile cu Real

Real Madrid - Getafe. Oaspeţii au cifre de coşmar în duelurile cu Real

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Real Madrid - Getafe Spania 03.03.2018. Este un mic derby al oraşului Madrid, deşi poate multă lume nu percepe Getafe drept o echipă din capitala Spaniei.

Ponturi pariuri Real Madrid - Getafe Spania 03.03.2018

Getafe se anunţă un adversar periculos pentru Real Madrid. Deşi este pe locul 10 în campionat, echipa lui Jose Bordalas se laudă cu a treia cea mai bună defensivă din campionat, cu 22 de goluri primite în cele 26 de etape scurse până acum. Madrilenii au pierdut un singur meci în campionat din ultimele opt disputate, 0-1 cu Villarreal, în urmă cu două runde. În celelalte partide, Getafe a obţinut trei victorii şi patru remize. Ultima victimă a madrilenilor a fost echipa lui Florin Andone, Deportivo La Coruna. Getafe a câştigat cu 3-0 meciul de la mijlocul săptămânii, prin golurile marcate de Angel, Boveda (autogol) şi Jorge Molina.

Ponturi pariuri Real Madrid - Getafe Spania 03.03.2018

Totuşi, istoricul meciurilor directe nu avantajează micuţa echipă din Madrid. De şase ani aşteaptă Getafe o nouă victorie în faţa rivalilor madrileni. În 2012, s-a impus cu 2-1 pe teren propriu. De atunci s-au mai jucat opt meciuri, toate câştigate de Real. Duelurile au fost extrem de spectaculoase de fiecare dată. În aceste opt meciuri s-au marcat în total 39 de goluri.

Sunt şi veşti pozitive însă pentru Getafe. Meciul din turul de campionat a fost însă cel mai echilibrat. Real s-a impus cu 2-1, prin golurile marcate de Benzema şi Cristiano Ronaldo, respectiv Jorge Molina. Altfel, Getafe nu a mai câştigat din 2008 pe Bernabeu. A fost primul şi singurul succes în fieful rivalei.

ECHIPELE PROBABILE

Real Madrid: Navas - Carjaval, Ramos, Nacho, Theo Hernandez - Vazquez, Kovacic, Casemiro, Asensio - Benzema, Cristiano Ronaldo

Getafe: Guaita - Suarez, Dakonam, Gonzalez, Antunes - Portillo, Fajr, Arambari, Shibasaki - Rodriguez, Molina

Pronostic: Peste 3,5 @ 1.91

Afla mai multe despre: real madridgetafeponturi pariurispania 

viewscnt
Articole similare