Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Girona, de la ora 19:30, pe Orange Sport 2. Primele două clasate din La Liga, faţă-n faţă

Real Madrid - Girona, de la ora 19:30, pe Orange Sport 2. Primele două clasate din La Liga, faţă-n faţă

La Liga

Comentarii

Real Madrid primeşte vizita celor de la Girona, sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19:30, într-o partidă din etapa a 24-a din La Liga.

Real Madrid - Girona este transmis ÎN DIRECT pe Orange Sport 1

Echipele probabile:

Real Madrid: Lunin - Carvajal, Rudiger, Tchouameni, Mendy - Valverde, Kroos, Camavinga - Bellingham - Rodrygo, Vinicius.

Antrenor: Carlo Ancelotti.



Girona: Gazzaniga - Couto, E.Garcia, Martinez, Gutierrez - Torre, A.Garcia, Martin - Tsygankov, Dovbyk, Savio.
Antrenor: Michel.


Real Madrid se află într-o formă foarte bună. Trupa lui Carlo Ancelotti nu a mai fost învinsă în campionat din etapa a 6-a, de către Atletico Madrid, în deplasare, scor 1-3.

Într-o formă asemănătoare se află şi Girona, în cel mai bun sezon din istoria clubului: nu a mai pierdut în La Liga din etapa a 8-a, chiar împotriva celor de la Real Madrid, pe teren propriu, scor 0-3.

  • Cele două înfrângeri amintite mai sus sunt şi singurele înregistrate de către Real Madrid şi Girona, în această stagiune.

În campionat, după 23 de etape disputate, situaţia este una foarte strânsă. Real Madrid este lider, cu 58 de puncte, în timp ce Girona se află pe locul 3, cu 56 de puncte.

  • Locul trei este ocupat de către Barcelona, cu 50 de puncte.

Pentru acest duel, Carlo Ancelotti nu-i va avea la dispoziţie pe David Alaba, Eder Militao şi Thibaut Courtois, cu accidentări mai grave.

De asemenea, va lipsi Nacho, din cauza unor probleme musculare, şi sunt şanse foarte mari ca în centru defensivei, alături de Rugider, să joace Aurelien Tchouameni, revenit după o suspendare.

De partea cealaltă, Michel nu se va putea baza pe Daley Blind şi Yangel Herrera - suspendaţi pentru cumul de cartonaşe galbene.

Afla mai multe despre: real madrid - gironalive videoorange sport 

viewscnt
Articole similare