Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid i-a furat antrenorul lui Everton şi acum vrea şi una dintre vedetele echipei! Jucătorul e dorit insistent de Carlo Ancelotti

Real Madrid i-a furat antrenorul lui Everton şi acum vrea şi una dintre vedetele echipei! Jucătorul e dorit insistent de Carlo Ancelotti

Real Madrid

Comentarii

Ajuns la Real Madrid de la Everton, Carlo Ancelotti este interesant să aducă un fost jucător de al său de pe Goodison Park cu el.

Everton a primit o lovitură grea când l-a pierdut pe Carlo Ancelotti în faţa lui Real, iar clubul din Madrid nu vrea să oprească acolo. Presa engleză anunţă că Richarlison, atacantul brazilian al ”caramelelor” este dorit insistent pe Santiago Bernabeu, la cererea tehnicianului italian.

Un jucător al lui Everton e dorit insistent de Real Madrid

Goal raporta iniţial interesul formaţiei ”blanco” pentru vedetea de pe Goodison, înainte ca toate publicaţiile notabile din Spania şi Anglia să preia ştirea. Se pare că Ancelotti l-ar fi contactat personal pe Richarlison, pentru a îl întreba dacă ar fi interesat să i se alăture pe Bernabeu.

Sursa citată menţionează că cei doi au vorbit la telefon, însă discuţiile sunt încă informale. Tehnicianul lui Real încearcă să îl convină pe Florentino Perez să facă o ofertă pentru fostul său jucător, însă preşedintele ”galacticilor” ar fi încă reticent, din pricina sumei mari de transfer pe care ar cere-o Everton.

În vârstă de 24 de ani, Richarlison se află pe Merseyside de trei sezoane, de când a fost cumpărat cu 40 de milioane de euro de la Watford. În timpul petrecut pe Goodison Park, brazilianul a însumat 119 meciuri, în care a marcat 42 de goluri şi a oferit nouă pase decisive.

Afla mai multe despre: real madridevertontransferuri realricharlisoncarlo ancelottiricharlison real 

viewscnt
Articole similare