Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Luka Modric. Alesul este un adversar al "tricolorilor"

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Luka Modric. Alesul este un adversar al "tricolorilor"galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa spaniolă scrie că Real Madrid îl va recupera pe norvegianul Martin Odegaard începând cu sezonul viitor.

Martin Odegaard a semnat cu Real Madrid în ianuarie 2015, atunci când avea doar 16 ani. Între timp, norvegianul a bifat câteva experienţe la alte echipei, iar acum este gata să facă pasul spre prima echipă a Madridului.

Martin Odegaard îl va înlocui pe Luka Modric la Real Madrid, scrie presa spaniolă

Ibericii anunţă că cei de la Real Madrid au fost extrem de impresionaţi de evoluţiile lui Odegaard, atât în tricoul lui Heernveen, cât şi în cel al lui Vitesse.

Prestaţiile norvegianului de la Real Sociedad au fost însă decisive. Adversarul tricolorilor din preliminariile Euro 2020 i-a cucerit pe oficialii blanco în ultimele luni, oficiali care au primit astfel confirmarea că Odegaard poate evolua şi într-un campionat puternic precum cel spaniol.

Inclus in 11-le ideal al sezonului trecut din Eredivisie, Odegaard a fost dorit cu insistenţă în vară de Ajax Amsterdam, AC Milan şi Bayer Leverkusen, dar Real Madrid a ştiut pe ce pariază. Noul sezon a început perfect pentru norvegian, care la Sociedad adună deja două goluri şi trei pase decisive, devenind o piesă de bază in angrenajul echipei.

Presa spaniolă mai scrie că Florentino Perez vede cu ochi buni "repatrierea" mijlocaşului norvegian, care îi va lua locul din sezonul viitor lui Luka Modric.

Fostul Balon de Aur, ajuns la 34 de ani, ar mai putea rămâne un sezon pe Santiago Bernabeu, dacă niciuna dintre ofertele pe care le va primi nu vor fi pe placul său. Odegaard este şi motivul pentru care Real Madrid nu a insistat pentru transferul danezului Christian Eriksen, jucător aflat în ultimul an de contract cu Tottenham Hotspur.

În vârstă de 20 de ani, Martin Odegaard este cotat la 20 de milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com. El a evoluat in acest sezon în 10 meciuri pentru Real Sociedad.

Afla mai multe despre: martin odegaardluka modric 

viewscnt
Articole similare