Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Sergio Ramos! E spaniol şi a impresionat în stagiunea trecută de La Liga

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Sergio Ramos! E spaniol şi a impresionat în stagiunea trecută de La Liga

Real Madrid

Comentarii

Sergio Ramos ar putea fi înlocuit la Real Madrid de conaţionalul său, Pau Torres (Villarreal).

Desigur, mutarea nu se prefigurează în viitorul apropiat, dar presa spaniolă considera că Real Madrid i-a găsit deja înlocuitor legendarului său căpitan.

Pau Torres spre Real Madrid. El poate fi înlocuitorul lui Sergio Ramos!

Pau Torres are doar 23 de ani şi s-a născut în Vila-real. Are 1.91 m şi este cotat la 30 de milioane de euro. Pentru serviciile sale Villarreal nu a plătit niciun ban, întrucât Torres este crescut în Academia clubului, una dintre cele mai bune din Spania.

Fundaş central de picior stâng, Pau Torres impresionează prin statură,joc aerian, plasament şi inteligenţă în joc.Este rapid şi foarte bun în duelurile unu vs unu.

În sezonul trecut, el a evoluat în 34 de meciuri în campionat, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă. A fost considerat printre cei mai buni fundaşi centrali din La Liga în stagiunea recent încheiată.

Sergio Ramos (34 de ani) este căpitanul Realului şi se află în discuţii pentru prelungirea contractului. Joacă pe Bernabeu din 2005 şi a devenit o adevărată "instituţie" în fotbalul spaniol. Ramos este fotbalistul care vinde cele mai multe tricouri din actualul lot al madrilenilor, a cucerit de patru ori UEFA Champions League şi este campion mondial şi dublu european cu naţionala Spaniei, fiind unul dintre cei mai titraţi fundaşi din istorie.

Ca alternative pentru înlocuirea "căpitanului" său, Real Marid păsrează şi variantele Dayot Upamecano (fotbalist pe placul lui Zinedine Zidane), dar şi William Saliba de la Arsenal. 

Afla mai multe despre: sergio ramospau torres 

viewscnt
Articole similare