Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Varane. Alesul lui Zidane costă 80 de milioane de euro

Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Varane. Alesul lui Zidane costă 80 de milioane de euro

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid e gata să-l lase pe Raphael Varane (27 de ani) să plece în vara lui 2021, iar clubul de pe "Santiago Bernabeu" i-a găsit înlocuitor deja. Tot un fotbalist francez.

Zinedine Zidane vrea un alt fundaş central la Real Madrid, în locul lui Varane. Daily Star scrie că alesul Realului pentru înlocuirea lui Varane e tot un francez, Jules Kounde (22 de ani), apărătorul Sevillei. Kounde e unul dintre cei mai buni fotbalişti din Spania de două sezoane, cu prestaţii foarte bune şi în Liga Campionilor şi Europa League.

Calităţile sale au atras atenţia cluburilor mari din Spania şi nu numai. Real Madrid l-a trecut pe lista de transferuri şi vrea să-l înlocuiască pe Raphael Varane cu el. Campion mondial în 2018, Varane termină contractul cu Real în 2022, iar formaţia blanco trebuie să-l vândă în această vară pentru a nu-l pierde gratis peste un an.

Sevilla vrea 80 de milioane de euro pentru transferul lui Jules Kounde, iar preţul stabilit de şefii de pe "Ramon Sanchez-Pizjuan" ar putea reprezenta o problemă.

Jules Kounde a strâns 42 de meciuri jucate alături de FC Sevilla în toate competiţiile acestui sezon, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat o pasă de gol.

  • 60 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Jules Kounde în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridjules koundetransfer 

viewscnt
Articole similare