Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îi poate sufla Barcelonei un superstar din Premier League. "Dacă mă vor, nu le voi închide uşa"

Real Madrid îi poate sufla Barcelonei un superstar din Premier League. "Dacă mă vor, nu le voi închide uşa"
Comentarii

Unul dintre cei mai valoroşi jucători din Premier League, mijlocaşul dreapta spaniol al celor de la Wolverhampton, Adama Traore, a lăsat de înţeles că nu ar refuza o ofertă venită din partea celor de Real Madrid, chiar dacă s-a speculat faptul că ar fi dorit de Barcelona.

Adama Traore (23 de ani) este unul dintre cei mai rapizi jucători din Premier League, iar în acest sezon a marcat cinci goluri şi a oferit şapte pase de gol pentru Wolves. Evoluţiile sale foarte bune au atras, din nou, atenţia celor mai valoroase echipe din Europa.

Adama Traore şi-a făcut junioratul în celebra academie a Barcelonei - "La Masia", între 2004-2013, apoi a făcut pasul către echipele de seniori Barcelona B şi Barcelona. În 2015, la 19 ani, Adama Traore a ales să se transfere la Aston Villa pentru a juca mai mult. Nu s-a adaptat la Villa şi a plecat la Middlesbrough după doar un sezon. 

În 2018, Wolves a plătit celor de la Boro 18 milioane de lire sterline, iar după un sezon şi jumătate poate obţine cel puţin dublu pentru mijlocaşul dreapta. Presa din Spania a anunţat că Barcelona ar fi interesată de achiziţionarea lui Traore, însă lucrururile nu stau chiar aşa. Traore îşi doreşte foarte mult să se întoarcă în Spania, dar nu ţine morţiş să se întoarcă la Barcelona.

"Cu siguranţă mi-ar plăcea să mă întorc în fotbalul spaniol. Dacă voi avea oportunitatea să plec la Real Madrid, o voi face. Nu le voi închide uşa. A fost o neînţelegere la Barcelona când am plecat, nu a fost cel mai elegant mod posibil, însă voi ţine povestea doar pentru mine", a declarat Traore pentru Jugones.

  • Adama Traore este cotat, de site-ul Transfermarkt, la 28 de milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare