Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îl poate salva pe Dele Alli. Spaniolii anunţă interesul lui Zidane pentru ”perla” lui Tottenham

 Real Madrid îl poate salva pe Dele Alli. Spaniolii anunţă interesul lui Zidane pentru ”perla” lui Tottenham

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid ar putea da lovitura în iarnă. Presa din Spania scrie că Zidane ar fi interesat de transferul lui Dele Alli, fotbalist intrat în dizgraţia lui Mourinho.


Relaţiile strânse dintre Real Madrid şi Tottenham ar putea produce o mutare de senzaţie în iarnă. După ce Gareth Bale a ajuns la Spurs, Dele Alli ar putea face acum cale întoarsă.

Presa din Spania scrie că internaţionalul englez a fost oferit madrilenilor pentru o mutare surprinzătoare în iarnă, cunoscut fiind faptul că Florentino Perez evită să aducă jucători în această perioadă de mercato.

Interesul lui Zidane pentru jucător l-ar putea face pe Perez să-şi reconsidere poziţia. Afacerea nu este atât de complicată. Mourinho nici nu vrea să audă de Dele Alli, despre care englezii scriu că l-a dezamăgit enorm pe portughez prin atitudinea pe care a arătat-o la antrenamente şi în timpul meciurilor. Madrilenii ar putea renunţa definitiv la Gareth Bale şi ar putea plăti 25 de milioane de euro pentru Alli, abia în vara viitoare. Singura dilemă reală ar fi salariul fotbalistului, pentru că Real Madrid nu ar vrea să-i ofere lui Dele mai mult de 4.5/5 milioane de euro stagionali.

Viitorul lui Dele Alli, departe de Anglia

Dacă nu va ajunge la un acord cu Real Madrid, şansele lui Dele Alli de a mai continua în Anglia sunt mici.

Tottenham nu vrea să-l cedeze la un alt club din Premier League, astfel că va accepta doar propuneri din străinătate. Cea mai tentată ar fi de la Paris Saint Germain, susţine jurnalistul Fabrizio Romano: ”A fost foarte aproape de un transfer la PSG. De asemenea, putea fi inclus în tranzacţia Bale, dar Real Madrid nu a vrut jucători în această vară. În iarnă, lucrurile se pot schimba. Cert este că nu traversează o perioadă fericită cu Mourinho” a anunţat jurnalistul. 

Afla mai multe despre: dele alli 

viewscnt
Articole similare