Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Real Madrid îl vrea, iar el vrea la Real Madrid!" Anunţul momentului, după victoria Realului la Getafe. E prima MARE mutare a lui Zidane

"Real Madrid îl vrea, iar el vrea la Real Madrid!" Anunţul momentului, după victoria Realului la Getafe. E prima MARE mutare a lui Zidanegalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este foarte interesată de transferul lui Fabian Ruiz de la Napoli.

Jurnalistul Mirko Calemme, corespondent al cotidianului AS pentru zona Italia a confirmat discuţiile dintre Real Madrid si Fabian Ruiz, cel care ar putea fi prima mare lovitură a lui Zinedine Zidane în această perioadă de transferuri.

"Anul trecut a avut un randament extraordinar, iar lumea a fost înnebunită după el. Acum, randamentul său a scăzut, dar speră că odată cu venirea lui Gattuso lucrurile să revină la normal. Real Madrid este foarte interesata de transferul său. Încă de vara trecută au fost discuţii serioase cu jucătorul şi cu oficialii lui Napoli, dar Fabian a preferat să rămână în Italia pentru a avea minute şi a impresiona. Fără doar şi poate, în perioada de vară lucrurile vor sta diferit. Napoli poate accepta vânzarea sa, iar jucătorul îşi doreşte să joace pentru Real Madrid" a mărturisit Calemme.

Pentru ce sumă îl poate obţine Real Madrid pe Fabian Ruiz? "Probabil între 80 şi 100 de milioane de euro. Cred că dacă va oferi o sumă apropiată de această valoare, Real Madrid îl poate semna" mărturiseşte aceeaşi sursă.

Mirko a dezvăluit că Napoli nu va încerca să obţină semnătura columbianului James Rodriguez: "Ancelotti era cel care îl dorea. Napoli nu l-a dorit cu adevărat. În plus, nu cred că James va avea loc în sistemul 4-3-3 gândit de Gattuso. Aşa că vă spun cât se poate de clar: fără Ancelotti la Napoli, transferul lui James Rodriguez nu mai este de actualitate. Fotbalistul nu mai este pe radarul napoletanilor" a confirmat sursa citată.

Cine este Fabian Ruiz, fotbalistul pe care se bat Real Madrid şi Barcelona

Fabian Ruiz are 23 de ani şi este cotat la 60 de milioane de euro. Desemnat cel mai bun jucător de la Europeanul din Italia şi San Marino destinat echipelor Under 21, Ruzi a jucat 21 de meciuri în actuala stagiune, a marcat un gol şi a reuşit două pase decisive.

Este considerat unul dintre marile produse de viitor ale Spaniei, iar Real Madrid va trebui să se lupte cu FC Barcelona pentru semnătura fostului jucător de la Betis Sevilla.

Afla mai multe despre: real madridzidanefabian ruiz 

viewscnt
Articole similare