Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, în alertă! Mbappe vrea să plece de la PSG: "Nu mai crede în proiect şi a cerut să plece!"

Real Madrid, în alertă! Mbappe vrea să plece de la PSG: "Nu mai crede în proiect şi a cerut să plece!"

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe (22 de ani) va pleca de la PSG în această vară. Presa din Franţa susţine că starul francez nu vrea să semneze un nou contract cu parizienii.

Kylian Mbappe, final de drum la PSG! Nu semnează prelungirea contractului

După ce i-au prelungit contractul lui Neymar, şefii de la PSG sperau să-l convingă şi pe Kylian Mbappe să semneze o nouă înţelegere cu formaţia din Paris. Se pare, însă, că francezul nu vrea să audă de o astfel de variantă şi vrea să plece de pe Parc des Princes. Daniel Riolo, jurnalst la RMC Sport, a dezvăluit informaţia.

Mbappe mai are contract cu PSG până în 2022, după ce a fost transferat în 2017, iar dacă nu va fi vândut în această vară va putea pleca gratis vara viitoare. "Mbappe nu mai crede în proiectul lui Leonardo şi ştiu că a cerut să plece. Dacă nu pleacă în vara asta, va pleca gratis la anul. Iar şefii celor de la PSG nici nu vor să audă de asta. Dacă Mbappe va pleca acum, asta înseamnă că trebuie să-şi găsească echipa, iar PSG trebuie să-i caute înlocuitor. Dar, da, vestea este că Mbappe nu mai vrea să stea la PSG", a scris jurnalistul RMC Sport, Daniel Riolo, potrivit Marca.

Crescut la AS Monaco, Kylian Mbappe a jucat 171 de meciuri la PSG, în toate competiţiile, şi a marcat 132 de goluri şi a livrat 61 de pase de gol.

Mbappe, marele vis al lui Florentino Perez la Real Madrid

Clubul care ar putea profita cel mai mult de pe urma situaţiei contractuale a lui Kylian Mbappe este Real Madrid. Florentino Perez, preşedintele de pe "Santiago Bernabeu", îl doreşte foarte mult pe starul francez, care îl are ca idol pe Cristiano Ronaldo, fostul jucător al "Albilor". Dat fiind faptul că Mbappe mai are doar un an contract cu PSG, Perez ar putea profit şi să-l transfere la o sumă destul de mică având în vedere calităţile şi potenţialul uriaş.

Kylian Mbappe e considerat de toţi specialiştii de fotbal urmaşul cu drepturi depline pentru Cristiano Ronaldo şi Leo Messi.

Afla mai multe despre: kylian mbappetransferpsgplecarereal madrid 

viewscnt
Articole similare