Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid încearcă o dublă lovitură! Ofertă de 112 milioane de euro pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo şi pentru un portar

Real Madrid încearcă o dublă lovitură! Ofertă de 112 milioane de euro pentru înlocuitorul lui Cristiano Ronaldo şi pentru un portar
Comentarii

Real Madrid a făcut o ofertă de 100 de milioane de lire sterline (aproximativ 112 milioane de euro) pentru doi jucători de la Chelsea, informează Daily Mail.

Este vorba despre portarul Thibaut Courtois şi mijlocaşul Willian. Goalkeeper-ul belgian a intrat în ultimul an de contract cu londonezii şi şi-a făcut publică intenţia de a pleca de pe Stamford Bridge. Pentru el, Real Madrid pune pe masă 40 de milioane de euro.

Dacă despre Courtois s-a tot vorbit în această vară că ar putea ajunge la Real Madrid, iar presa din Anglia şi Spania a anunţat că ar exista deja un acord între cele două cluburi, varianta Willian reprezintă o noutate. După ce a impresionat la Cupa Mondială din Rusia, internaţionalul brazilian a fost la un pas de a ajunge la Barcelona, dar cele două echipe nu s-au înţeles, iar catalanii un transferat o altă extremă braziliană, pe Malcom de la Bordeaux.

Ultima ofertă a Barcelonei pentru Willian a fost de 62 de milioane de euro, propunere refuzată de Chelsea. Acum, Real Madrid, care a renunţat la ideea de a-l aduce pe Eden Hazard din cauza preţului imens al belgianului, şi-a îndreptat atenţia către Willian şi este dispusă să ofere 72 de milioane de euro pentru el.

38 de milioane de euro este cota lui Willian, conform Transfermarkt.de

40 de milioane de euro valorează Courtois, potrivit aceleiaşi surse

 

Afla mai multe despre: realchelseawillian 

viewscnt
Articole similare