Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îşi completează ”Galaxia”. Spaniolii anunţă că preşedintele Florentino Perez pregăteşte anunţul oficial al transferului

Real Madrid îşi completează ”Galaxia”. Spaniolii anunţă că preşedintele Florentino Perez pregăteşte anunţul oficial al transferului

Real Madrid

Comentarii

Preşedintele clubului Real Madrid poate da prima lovitură a anului prin achiziţionarea lui David Alaba.

Transfer galactic la Real Madrid! Spaniolii anunţă că Alaba este tot mai aproape de Bernabeu

Potrivit Diario Gol, Real Madrid pregăteşte anunţul oficial al transferului lui David Alaba de la Bayern Munchen. Gruparea blanco îl poate achiziţiona pe Alaba în vară, în calitate de jucător liber, sau imediat, dacă plăteşte o sumă modică celor de la Bayern Munchen. Fotbalistul a intrat în ultimele şase luni de contract cu actuala campioană a Europei şi poate semna cu orice alt club.

Real Madrid ştie că alte cluburi puternice din Europa vor să-l transfere pe fotbalistul austriac, astfel că gruparea blanco se grăbeşte să perfecteze transferul. Agentul jucătorului, Pini Zahavi, se află în contact direct cu Real Madrid, precum şi cu alte echipe interesate de transferul jucătorului.

Potrivit MARCA, Alaba va câştiga la Real Madrid 10 milioane de euro anual, ceea ce înseamnă că austriacul va înacasa 40 de milioane de euro în perioada Real Madrid, doar din salariul de jucător.

Revenind la Diario Gol, publicaţia spaniolă susţine că transferul lui Alaba este unul necesar pentru Real Madrid, în principal pentru că fotbalistul este unul polivalent.

Matthaus l-a pus la zid pe Alaba: ”Şi-a ales momentul nepotrivit!”

Din Germania, a venit iniţial informaţia că Bayern Munchen este dispusă să-l lase pe Alaba să plece liber la Real Madrid. Mai exact, potrivit presei germane, Bayern nu îl consideră pe austriac, un jucător ”de nelipsit”, astfel că fotbalistul cotat la 65 de milioane de euro nu a primit încă oferta de prelungire pe care o aştepta.

Cotat la 65 de milioane de euro, Alaba a fost de altfel criticat public de legendarul Lothar Matthaus: ”Thomas Muller, Manuel Neuer şi Robert Lewandowski sunt mai importanţi pentru club. Apoi, mai e vorba şi de masa salarială. Da, Alaba este un fotbalist greu de înlocuit, dar Muller, Neuer şi Lewa sunt fotbaliştii pe care nu îi poţi inlocui. Eu sper şi cred că David Alaba va rămâne la Bayern Munchen. Dacă este interesant de o nouă provocare, trebuia să o spună clar. Dacă e vorba doar de mai mulţi bani, din păcate, cred că şi-a ales momentul nepotrivit” a mărturisit fostul mare internaţional.

”Se transferă la Real Madrid, Alaba? Nu vorbesc despre zvonuri. El este liber să negocieze cu ce echipă vrea începând cu prima zi a anului viitor” a explicat şi Karl Heinz Rummenigge.

Afla mai multe despre: real madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare