Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îşi freacă mâinile de bucurie că a scăpat de el. Un fost „galactic” tocmai a primit o suspendare drastică pentru un atac rasist

Real Madrid îşi freacă mâinile de bucurie că a scăpat de el. Un fost „galactic” tocmai a primit o suspendare drastică pentru un atac rasist galerie foto

Real Madrid

Comentarii

La exact cinci luni de la incidentul petrecut în partida de Championship dintre Charlton şi Leeds United, Kiko Casilla şi-a aflat sentinţa pentru incidentul cu Jonathan Leko.

Goalkeeperul în vârstă de 33 de ani a fost suspendat opt etape pentru insulte agresive la adresa atacantului din RD Congo. Mai mult, Casilla a primit şi o amendă de 60 de mii de lire sterline.

Conform raportului de arbitraj al lui John Brooks, cel care a oficiat partida din 28 septembrie, dintre Charlton şi Leeds, Casilla a folosit în mod repetat cuvinte rasiste împotriva lui Leko.

În urma sancţiunii, conducerea clubului a venit cu un comunicat pe site-ul oficial care dezaprobă decizia luată:

„Vrem să vă asigurăm că nu tolerăm sub nicio formă astfel de discriminări. Noi suntem campioni când vine vorba de lupta împotriva discriminării. Cu toate acestea, este important să precizăm faptul că, Kiko(n.r. Casilla) a negat acuzaţiile care i s-au adus.

Conducerea FA a luat această decizie pe baza probabilităţii şi a presupunerilor şi nu a unor dovezi clare. Considerăm că nimeni nu ar trebui acuzat şi sancţionat decât pe baza unor probe”.


Kiko Casilla joacă la Leeds United din ianuarie 2019, atunci când a fost transferat din postura de fotbalist liber de contract. El a evoluat pe Santiago Bernabeu între 2015 şi 2019, perioadă în care a cucerit cu Real Madrid un campionat, o supercupă, trei Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi trei Campionate Mondiale ale Cluburilor. 

 

Afla mai multe despre: casillarasismleedsreal madrid 

viewscnt
Articole similare