Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îşi reface Galaxia! Acord pentru trei super staruri din stagiunea viitoare ”Începe o nouă eră!”

Real Madrid îşi reface Galaxia! Acord pentru trei super staruri din stagiunea viitoare ”Începe o nouă eră!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid lucrează deja la lotul pentru sezonul viitor.

Florentino Perez nu a putut să rezolve transferul lui Kylian Mbappe Lotin pentru această vară, dar presa iberică insistă că super starul francez va juca la Real Madrid din sezonul viitor.

Potrivit jurnalistului Christian Morales, Mbappe nu va fi însă singurul nume uriaş care va ajunge pe Santiago Bernabeu în vara viitoare: ”Începe o nouă eră galactică. Mbappe va semna în ianuarie cu Real Madrid, după ce PSG a refuzat ofertele din această vară. Pentru Real este mai bine pentru că nu va trebui să mai plătească o sumă de transfer pentru atacantul francez” anunţă sursa citată.

Real Madrid îşi reface Galaxia! Acord pentru trei super staruri din stagiunea viitoare ”Începe o nouă eră!”

Real Madrid l-a transferat în această vară pe Eduardo Camavinga, dar este doar prima mutare tare făcută de Florentino Perez.

Potrivit sursei citate, Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în ianuarie. Super starul francez va semna pe şase sezoane cu Real Madrid şi va încasa 24 de milioane de euro anual, anunţă Christian Morales.

Dar, pe lângă Kylian Mbappe Lotin, Real Madrid este gata să mai aducă alte două super staruri. Este vorba despre Erling Haaland, fotbalistul Borussiei Dortmund, despre care se spune că are deja un acord cu Real Madrid, pentru 75 de milioane de euro, dar şi despre Paul Pogba, de la Manchester United. Pogba va semna cu Real Madrid din postura de jucător liber de contract, la fel ca şi Kylian Mbappe, informaţie confirmată de manchestereveningnews.co.uk.

Dacă va reuşit să aducă aceşti trei jucători, Real Madrid ar putea alinia un prim 11 de temut pentru orice adversar. Iată cum ar putea arăta el:

  • Courtois - Carvajal, Militao, Alaba, Mendy - Casemiro, Pogba, Kroos - Mbappe, Benzema, Haaland

Afla mai multe despre: florentino perezmbappepogbahaaland 

viewscnt
Articole similare