Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Juventus. Misiune imposibilă pentru oaspeţi fără Dybala

Real Madrid - Juventus. Misiune imposibilă pentru oaspeţi fără Dybala

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Real Madrid - Juventus Liga Campionilor 11.04.2018. Ţinând cont de ce s-a întâmplat la Man City - Liverpool şi, mai ales, AS Roma - Barcelona, orice este posibil şi înaintea confruntării de pe Santiago Bernabeu.

Ponturi pariuri Real Madrid - Juventus Liga Campionilor 11.04.2018

Galacticii sunt la 90 de minute de a 8-a calificare consecutivă în semifinalele celei mai importante competiţii intercluburi. Echipa pregătită de Zinedine Zidane are şi palmaresul de partea sa. Meciul din tur a adus al 10-lea succes al madrilenilor în istoria celor 20 de confruntări directe. Alte două meciuri s-au încheiat la egalitate, în timp ce Juventus s-a impus de opt ori. Cristiano Ronaldo, care în meciul tur a ajuns la 119 goluri marcate în UEFA Champions League, va disputa acum al 150-lea său meci în competiţie. Portughezul a marcat în toate cele 6 meciuri pe care le-a jucat împotriva lui Juventus. Performanţa sa este cu atât mai impresionantă cu cât a marcat de 9 ori în poarta lui Gianluigi Buffon, din 10 şuturi pe poartă.

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în arena pariurilor online!

Ponturi pariuri Real Madrid - Juventus Liga Campionilor 11.04.2018

Chiar dacă palmaresul îi este nefavorabil şi a pierdut ultimele două dueluri directe, Juventus se poate lăuda că a câştigat ultimele 4 duble de calificare în faţa madrilenilor.

Eşecul din tur a reprezentat cea mai drastică înfrângere suferită de Juventus în cupele europene, pe teren propriu. De asemenea, a fost primul eşec al Bătrânei Doamne, pe teren propriu, în cupele europene, de la inaugurarea noii arene. Juventus a jucat 57 de meciuri împotriva echipelor din Spania, iar palmaresul îi este de asemenea defavorabil - 19 victorii, 15 remize şi 23 deînfrângeri. La capitoul goluri, statistica este extrem de apropiată. Juve a înscris 62 de goluri şi a primit 65.

Echipele probabile

Real Madrid (4-3-3): Navas - Carvajal, Varane, Vallejo, Marcelo - Modric, Casemiro, Kroos - Isco, Benzema, Ronaldo
Absenţi: Sergio Ramos

Juventus (4-3-3): Buffon - Sciglio, Benatia, Chiellini, Sandro - Pjanic, Khedira, Matuidi - Costa, Higuain, Mandzukic
Absenţi: Barzagli, Dybala, Bentancur, Bernardeschi

Real Madrid - Juventus GG @ 1.65

Afla mai multe despre: real madridjuventusliga campionilorchampions league 

viewscnt
Articole similare