Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid l-a scos la vânzare pe Gareth Bale! Preţul incredibil solicitat de gruparea blanco + Unde poate ajunge galezul

Real Madrid l-a scos la vânzare pe Gareth Bale! Preţul incredibil solicitat de gruparea blanco + Unde poate ajunge galezul

Real Madrid

Comentarii

Gareth Bale are zilele numărate la Real Madrid. Starul galez a fost scos la vânzare de oficialii clubului blanco.

N-a mai marcat în La Liga din septembrie 2019 şi este într-un conflict constant cu Zinedine Zidane. Gareth Bale pare să aibă zilele numărate la Real Madrid, în ciuda faptului că galezul nu vrea să plece de pe Santiago Bernabeu.

Plătit cu 17 milioane de euro pe an, Bale a pus serioase piedici în calea ofertelor primite de Real Madrid pe adresa sa. Galezul s-a răzvrătit şi a anunţat prin vocea agentului său că nu vrea să plece de la Real Madrid.

Cu toate acestea, presa spaniolă a aflat că Real Madrid l-a scos deja la vânzare pe galez. Mai mult, madrilenii şi-au redus considerabil pretenţiile financiare, după pandemia de coronavirus.

Dacă anul trecut, Florentino Perez solicita 100 de milioane de euro pentru transferul său acum, şeful de pe Bernabeu este dispus să-l lase pe Bale să plece pe o sumă de patru ori mai mică. Pentru 25 de milioane de euro, Bale poate ajunge la un alt club, Tottenham fiind cea mai interesată echipă de serviciile sale. În ciuda faptului că toţi oficialii blanco îi recunosc calităţile senzaţionale, Bale nu este un jucător pe placul lui Zidane, astfel că pare absurd ca Real Madrid să plătească un salariu de aproape 20 de milioane de euro pe an, unui fotbalist care a ajuns a patra variantă pentru flancul drept ofensiv al echipei, după Asensio, Rodrygo şi chiar Lucas Vazquez.

Afla mai multe despre: gareth bale 

viewscnt
Articole similare