Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid, la un pas să îl cedeze pe Brahim Diaz în această iarnă: "Le-am cerut transferul. Antrenorul îl place şi se poate face"

Real Madrid, la un pas să îl cedeze pe Brahim Diaz în această iarnă: "Le-am cerut transferul. Antrenorul îl place şi se poate face"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid îl poate împrumuta pe mijlocaşul Brahim Diaz la Getafe, în această iarnă.

"Le-am cerut celor de la Real Madrid transferul lui Brahim. Bordalas îl place şi se poate face", a declarat preşedintele clubului Getafe, Angel Torres, citat de presa spaniolă.

 

 

În vârstă de 20 de ani, Brahim Diaz a fost transferat de Real Madrid de la Manchester City, în ianuarie anul trecut, în schimbul sumei de 17 milioane de euro. Până acum, Brahim Diaz a adunat 15 meciuri, un gol şi două pase decisive în tricoul galacticilor.

Real Madrid a debutat cu victorie în 2020, scor 3-0, cu Getafe, în La Liga

Formaţia Real Madrid a început anul 2020 cu o victorie, scor 3-0, în deplasare, cu Getafe, în etapa a XIX-a a campionatului Spaniei, într-un meci transmis în direct la Telekom Sport.

Golurile au fost marcate de Soria (34 -autogol), Varane (53) şi Modrici (90+6).

Partidele Atlético Madrid – Levante şi Espanol Barcelona - FC  Barcelona au loc tot sâmbătă, de asemenea la Telekom Sport, iar meciurile Granada – Mallorca, Real Sociedad – Villarreal, Alavés - Betis Sévilla şi Celta Vigo - Osasuna se dispută duminică.

Afla mai multe despre: diaz 

viewscnt
Articole similare