Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid - Liverpool. Cel mai simplu pariu de luat pe bilet la acest meci

Real Madrid - Liverpool. Cel mai simplu pariu de luat pe bilet la acest meci

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Real Madrid - Liverpool Liga Campionilor 26.05.2018. Toţi pariorii aşteaptă cu nerăbdare meciul meciurilor. Real Madrid şi Liverpool se înfruntă diseară, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport 1.

Ponturi pariuri Real Madrid - Liverpool Liga Campionilor 26.05.2018

Putem asista la un moment istoric: Real Madrid câştigătoare a trofeului de trei ori la rând! Nicio echipă nu şi-ar fi imaginat posibilă o asemenea performanţă în formatul actual în care concurenţa este acerbă. Totuşi, Liverpool este pregătită de spectacol şi nu se teme de nimic cu Mane, Firmino şi Salah în avanposturi.  Partida se joacă pe Arena Olimpică din Kiev, iar cel mai ieftin tichet a costat 70 de euro! Cu doar câteva zile înainte de meci, preţul unui tichet a urcat chiar şi la 10.000 de euro!

Cea mai tare ofertă pentru finala Champions League: ai la dispoziţie peste 320 de variante de pariere pe betano.com!

Dacă împotriva lui PSG madrilenii s-au calificat cu lejeritate, altfel au stat lucrurile cu Juventus şi Bayern. Mai întâi, în dubla cu italienii, Real a jucat excelent la Torino, unde s-a impus cu 3-0, dar a dezamăgit acasă. A fost 3-1 pe Bernabeu pentru Juve şi doar un gol înscris pe final de Ronaldo după un penalty dictat controversat a făcut ca meciul să nu intre în prelungiri.

Asemănător au stat lucrurile şi în semifinala cu Bayern. Real a jucat bine la Munchen, câştigând cu 2-1. La retur însă, Bayern a dominat. Partida s-a terminat 2-2, dar bavarezii au acuzat arbitrajul pe bună dreptate.

Ponturi pariuri Real Madrid - Liverpool Liga Campionilor 26.05.2018

În fazele eliminatorii, Liverpool s-a descurcat de minune. Pe FC Porto a executat-o repede încă din prima manşă, victori cu 5-0 pe Dragao! Returul nu a mai contat şi s-a terminat 0-0. Tot în manşa tur a fost decisă şi dubla cu Manchester City. După 3-0 pe Anfield, băieţii lui Klopp au câştigat şi pe Etihad cu 2-1.

Mai mult, Liverpool şi-a asigurat prezenţa în finală graţie unui nou meci fabulos pe teren propriu cu AS Roma, scor 5-2. La retur a fost 4-2 pentru romani, dar calificarea nu s-a aflat vreun moment sub semnul întrebării. Cel mai mult au contribuit la aceste succes antrenorul Jurgen Klopp, dar şi tripleta din faţă, Salah-Firmino-Mane.

Real Madrid - Liverpool GG @ 1.40

Afla mai multe despre: ponturi pariurichampions leaguefinalareal madridliverpool 

viewscnt
Articole similare